SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Golejada balsàmica

El Vila-sana destrossa el Vilanova després d'una setmana convulsa en què es va cessar i reposar el tècnic en qüestió d'hores || Capdevila, agraït a les jugadores

Les jugadores del Vila-sana, ahir durant un temps mort.

Les jugadores del Vila-sana, ahir durant un temps mort.JORDI GASET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana va aconseguir una golejada balsàmica a Vilanova (0-6), després d’una setmana convulsa amb la destitució primer del tècnic Jordi Capdevila i la seua readmissió unes hores després per la pressió de la plantilla. A més, el club va trencar amb el patrocinador principal, Esneca, que fins i tot havia forçat una moció de censura contra l’actual junta directiva. El triomf d’ahir de l’equip del Pla d’Urgell les col·loca a la quarta plaça, última que dóna dret a l’accés a la segona fase, encara que empatades amb el Sant Cugat, que juga avui a la pista del cuer Igualada.

Després del partit, Jordi Capdevila es va mostrar molt satisfet pel bon partit. “Les jugadores han complert al cent per cent i hem controlat en tot moment el joc. L’objectiu és acabar la primera fase entre els quatre primers. Això d’aquesta setmana ha estat una anècdota, però al cos tècnic estem agraïts a l’equip. Veníem treballant bé des de fa temps”, va explicar.

tracking