SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Koeman: “Si hi ha un moment per reaccionar és ara”

El tècnic, que compleix 100 dies a la banqueta, recupera Messi davant l'Osasuna

Koeman saluda Messi durant un partit.

Koeman saluda Messi durant un partit.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ronald Koeman, va reconèixer que ha tingut uns primers cent dies com a tècnic –els va complir ahir amb el club blaugrana– “més tranquils” en altres clubs, reconeixent que travessen “un moment delicat” i que cal “ajudar” l’entitat davant dels problemes econòmics que té. A més, va advertir que si hi ha un moment “per reaccionar” a la Lliga és avui al partit amb l’Osasuna al Camp Nou (14.00 hores, Movistar LaLiga).

“De notes a mi mateix no me’n poso, ho deixo a les vostres mans. És un moment delicat en molts temes, hem de treballar bé i canviar coses quan calgui canviar-les. He tingut cent dies més tranquils com a entrenador en altres clubs. També és cert que el tema Covid limita molt”, va declarar en roda de premsa. Malgrat tot, es va mostrar “molt content de ser aquí. Sabem que cal guanyar partits. Ens en queden set fins a finals d’any, cinc a casa, i si hi ha un moment per reaccionar en el campionat és ara. Hem de retallar distància amb els equips que són a dalt”, va indicar. Sobre la seua acceptació de la rebaixa salarial, el tècnic va apel·lar a “veure la situació econòmica del club. Per amor al club i per moltes coses que estem vivint, se l’ha d’ajudar”.

D’altra banda, es va mostrar satisfet per la tornada a la convocatòria de Leo Messi i Frenkie de Jong, als quals va donar descans davant el Dinamo de Kíev. “Messi ha tingut un bon descans, com Frenkie, que eren els que ho havien jugat gairebé tot, igual que amb la seua selecció. Per evitar problemes físics, vam decidir deixar-los a casa. Tant de bo que demà [avui per al lector], amb frescor, puguin oferir el millor d’ells perquè els necessitem. Ells donen ritme al partit”, va assenyalar.

Finalment, va recordar la figura de Diego Armando Maradona. “Afecta sobretot els argentins, ni nosaltres podem imaginar com de gran ha estat per a ells. Demostrar la qualitat sobre el camp és el millor que li podem donar”, va dir, abans de recordar el seu únic enfrontament amb ell. “Vaig jugar una vegada contra ell, un partit a fora contra el Sevilla. Quan estàvem escalfant, Diego va arribar més tard. Gairebé vaig estar mirant-lo més a ell que centrat en el meu propi escalfament. En aquella època era el millor del món.”

tracking