L'Alpicat debuta amb derrota a la pista del vinculat del Manresa

Primer duel al cap de vora 3 mesos entrenant-se

Xavi Mata intenta prendre la pilota al local Jordi Clotet.

Xavi Mata intenta prendre la pilota al local Jordi Clotet.XIULET FINAL

Derrota del Cochesinternet.net Alpicat en el seu debut a la Lliga EBA, un partit que feia gairebé tres mesos que els lleidatans esperaven després dels continus ajornaments en l’inici de la competició. Els de Joan Isart, un equip farcit de joves valors del bàsquet lleidatà, van plantar cara a l’Artés, vinculat al Manresa, però van acabar cedint a l’últim quart (85-75).

Un primer parcial d’intercanvi de cops va acabar amb un lleuger avantatge per al conjunt vinculat al Força Lleida (23-26). La igualtat es va mantenir a l’electrònic fins a mitjans del segon acte, quan els locals van prendre el control i van aconseguir arribar al descans al davant (43-36). El nivell d’encert dels lleidatans havia descendit notablement, però seguien amb opcions d’emportar-se la victòria en la seua estrena. Al tercer quart, l’Artés va arribar a manar per 10 punts (55-45), però l’Alpicat va saber reaccionar i entrar a l’últim parcial amb opcions (59-56).

Els manresans van mantenir el domini i van tornar a escometre, anotant amb massa facilitat, cosa que els va permetre tornar a agafar 10 punts de renda (69-59) a falta de cinc minuts per al final. Cinc punts més dels locals van deixar el duel costa amunt per a un Alpicat que no va deixar de lluitar, però que ja no va poder baixar de nou dels 10 punts. D’aquesta manera, els lleidatans van estrenar la categoria amb derrota però amb bones sensacions de cara al debut com a locals, previst per al diumenge 13 davant del Valls. Van destacar els 23 punts d’Arnau Garrabé per l’Alpicat i els 22 del lleidatà Pau Treviño a l’equip local.