SEGRE

Futbol

Joan Laporta: "Vull unir tot el barcelonisme cap a la glòria"

L’expresident lidera 'Estimem el Barça' per aconseguir un altre mandat

Joan Laporta.

Joan Laporta.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident del FC Barcelona Joan Laporta ha presentat oficialment aquest dilluns la seua nova candidatura a la presidència del club blaugrana, amb el lema 'Estimem el Barça', i ha assegurat que vol "unir a tot el barcelonisme" cap a la "glòria" i "sense retrets".

"Vull unir tot el barcelonisme. El barcelonisme ens agermana i és moment d’anar junts per empènyer l’equip a l’èxit i a la victòria, a la glòria. Hem de fer-ho sense mirar enrere i sense retrets", va manifestar en la seua posada de llarg, al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau.

Laporta, president del FC Barcelona entre 2003 i 2010, va viure anys de glòria, inclòs el donar poder a Pep Guardiola per festejar el triplet de 2009, i també d’ombres, com una moció de censura en contra superada per ben poc.

"Em presento perquè estimo el Barça, a la seua gent i la seua afició, a la Masia, al club. Vull tornar a servir al Barça, temem la preparació, experiència i determinació necessàries per fer els canvis que el club necessita," va afegir.

Després d’aspirar de nou a la presidència en els passats comicis de 2015, en els quals va perdre contra l’expresident Josep Maria Bartomeu, Laporta emprèn una nova cursa electoral, amb rivals com Víctor Font, Toni Freixa, Jordi Farré, Lluís Fernández Alà, Emili Rousaud, Xavi Vilajoana, Agustí Benedito i Pere Riera.

tracking