SEGRE

BOXA COMPETICIÓ

El lleidatà Joel Gómez, amb la Catalana al Campionat d'Espanya

Competirà pel títol en el pes semipesant

Joel Gómez –a la dreta–, amb Julián, el seu pare i entrenador.

Joel Gómez –a la dreta–, amb Julián, el seu pare i entrenador.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El boxejador lleidatà Joel Gómez, de 20 anys, ha estat inclòs en la selecció catalana que aquesta setmana, del 2 al 8 de desembre, competirà en els Campionats d’Espanya de Boxa Aficionada, categoria elit, que es disputaran a la localitat murciana de Los Alcázares. El púgil, que s’entrena al Nacional Fitness de Lleida, és conscient de la dificultat de la competició, però explica que “hi vaig amb la il·lusió de guanyar, però també de passar-ho bé i de gaudir, perquè m’agradaria demostrar que valc per a això”. Al Joel l’entrena el seu pare, Julián Gómez, que també forma part de la convocatòria de la selecció, en qualitat d’entrenador. Competirà en el pes semipesant. El Joel es va iniciar en la boxa fa una mica més de dos anys. “Vaig començar perquè pesava molt i necessitava fer esport per abaixar”, admet. “Vaig començar a practicar la boxa i em va acabar agradant.” Afronta la competició amb il·lusió, encara que sap l’exigència del torneig. “Són quatre combats eliminatoris i si perds el primer ja quedes fora de la competició. Espero arribar fins a la final”, afegeix aquest esportista lleidatà.

Fins ara el Joel ha disputat tretze combats amateurs, amb un balanç de quatre victòries i set derrotes. Per prendre part en aquesta competició s’entrena cada dia, de vegades dedicant-hi entre quatre i cinc hores, que compagina amb la feina i els estudis en un grau superior de Comerç Internacional.

El púgil, que s’entrena al Nacional Fitness de Lleida, vol demostrar “que valc per a això”

“M’agradaria dedicar-me a la boxa de forma professional”, afegeix Joel, que, no obstant, explica que “també vull continuar estudiant i formant-me com a persona”. Demà, el Joel i el seu pare partiran cap a Múrcia per complir el seu somni.

tracking