SEGRE

ACTIVITATS SOLIDARITAT

El Sícoris i el Bordeta recolliran joguets

Campanya de Nadal per a nens sense recursos del barri

Folguera, Dueñas i Cassanya, durant la presentació.

Folguera, Dueñas i Cassanya, durant la presentació.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sícoris Club, el Futsal Bordeta i l’Associació Esportiva FOMA han organitzat aquest mes de desembre la quarta edició de la campanya solidària #ElNadalensuneix, que té com a objectiu recollir joguets, així com llibres i roba infantil per als nens i nenes més desfavorits del barri lleidatà. Com a col·laboradors hi continuen el mateix Sícoris, la UE Bordeta, les entitats Senderisme Lleida i Caminades Lleida i el club Embarun, a més de la firma Torrons i Mel Alemany. La campanya solidària tindrà lloc els dies 11, 14 i 15 de desembre, entre les 17.30 i les 19.00 hores, a les instal·lacions del Sícoris, la UE Bordeta i el centre cívic del barri, on hi haurà contenidors que s’habilitaran per dipositar les aportacions.

A causa de la Covid-19, la gran novetat d’aquesta edició és que no es disputarà el torneig solidari de futbol sala, que era l’eix central de la campanya. No obstant, les principals aportacions les faran els equips que han participat en edicions anteriors com ja passava altres anys.

“En edicions anteriors vam aconseguir recollir entre dos-centes i tres-centes unitats entre joguets i material i roba infantil, de manera que es va aconseguir l’objectiu de cobrir les necessitats del barri”, van indicar els organitzadors.

Jordi Cassanya, gerent del Sícoris Club; Jesús Dueñas, del Futsal Bordeta; i Ramon Folguera, de l’Associació Esportiva FOMA, van indicar que són conscients que “aquest any sense torneig serà una mica més difícil, però estem confiats i sabem que podem aconseguir un bon nombre d’aportacions perquè el proper 5 de gener puguin arribar a moltes famílies”.

tracking