SEGRE

DEPORTES

Nou descans per a Messi

Koeman deixa fora l'argentí per al partit d'avui a Hongria, ja que “no hi haurà més moments per fer-ho”, assegura el tècnic || Ter Stegen i Coutinho tampoc jugaran contra el Ferencváros

Ronald Koeman durant la roda premsa al partit amb el Ferencváros.

Ronald Koeman durant la roda premsa al partit amb el Ferencváros.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ronald Koeman, tècnic del Barça, va manifestar ahir que Messi no jugarà avui (21.00, Movistar) contra el Ferencváros perquè no hi haurà més descans per a l’argentí en els pròxims partits i l’equip ja està classificat per a vuitens. “Al calendari hi havia dos partits per descansar: Kíev i aquest. Ja no hi haurà més moments per fer-ho. També volem donar oportunitats a altres jugadors i el partit de dissabte és important per a la nostra trajectòria a la Lliga”, va assenyalar el neerlandès. Amb Messi es van quedar ahir a Barcelona Ter Stegen i Coutinho, per la qual cosa Koeman tornarà a formar un equip amb els menys habituals per enfrontar-se als hongaresos. Un dels beneficiats per les rotacions segurament tornarà a ser Braithwaite, que ha encadenat dos titularitats i ha marcat tres gols. “Hi ha partits en els quals necessitem més un 9 que en d’altres i Braithwaite està treballant molt bé. Està en forma i es mereix jugar”, va dir el tècnic.

D’altra banda, va confirmar la decisió de Piqué de no operar-se del genoll dret i confia que aquesta decisió li permeti escurçar els terminis de recuperació. “El Gerard està cada dia fent treball de força. No sóc metge i no hi he influït, però pensem que és la millor manera perquè pugui recuperar-se. No sé quan ho farà, però espero que pugui jugar alguns partits aquesta temporada”, va afirmar. “Les eleccions no m’incomoden. Jo tinc un contracte de dos anys i, quan vaig firmar pel Barça, ja sabia que hi hauria eleccions aquesta temporada”, va afegir sobre els comicis.

França permet fins a 5.000 espectadors i la Premier n’autoritza des d’avui un màxim de 4.000

De fet, a l’Aventura 1 francesa, fins a 5.000 espectadors poden assistir als estadis, la xifra més elevada d’entre totes les grans lligues europees. A la Premier League anglesa avançaran Espanya i s’ha autoritzat el retorn del públic a les grades als encontres programats a partir d’avui. Així ho va confirmar fa uns dies Boris Johnson, primer ministre britànic, que va anunciar que els estadis anglesos podran acollir fins a 4.000 aficionats sempre que pertanyin a les zones amb menys risc d’infecció.

tracking