Futbol

El cuer Olot derrota el Lleida

L’equip de Molo perd 2-1 i s’allunya de la zona alta de la classificació

El cuer Olot derrota el LleidaCARLES MIRANDA

El Lleida ha sortit derrotat aquesta tarda del camp del cuer, l’Olot, que l’ha superat per 2-1 en un altre partit en el qual la defensa lleidatana ha tornat a mostrar la seua fragilitat. Amb aquesta seriosa entrepussada, el Lleida es queda amb 10 punts, després de 8 partits, més lluny del cap de la classificació.

El partit ha començat malament per als lleidatans, que als deu minuts ja perdien després del gol de Xumetra (1-0, 10). A l’equip de Molo li ha faltat pegada i amb prou feines ha tingut ocasions clares. Només Fall, en el minut 43, ha estat a prop de marcar.

En la segona part el Lleida ha intentat estirar-se una mica però ha seguit sense punch. L’Olot ha marcat el 2-0 gràcies a una rematada de Pedro en el minut 80 i els lleidatans han reaccionat en els últims minuts. Quim Araujo ha marcat el 2-1 en el 85, però ja no hi ha hagut temps per a més i l’equip ha sumat la seua quarta derrota de la temporada. El pròxim partit serà dimecres, a Marbella, a la Copa.