SEGRE

POLIESPORTIU CONSEQÜÈNCIES DE LA PANDÈMIA

La Lliga de les suspensions

Vuit clubs lleidatans que participen en competicions estatals acumulen onze partits ajornats per Covid o el temporal de neu || El bàsquet, amb cinc partits cancel·lats, és el més afectat

El CB Alpicat només ha pogut jugar tres dels cinc partits que hauria d’haver disputat fins ara.

El CB Alpicat només ha pogut jugar tres dels cinc partits que hauria d’haver disputat fins ara.CB ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vuit dels clubs lleidatans que aquesta temporada atípica poden competir, a l’estar disputant lligues d’àmbit estatal o de les considerades professionals, acumulen fins a onze partits ajornats. La majoria són com a conseqüència de casos de Covid-19, bé a la seua plantilla o a la del rival, però a aquests se’ls han unit els que van haver d’ajornar-se el cap de setmana passat com a conseqüència del temporal de neu.

Quatre clubs van veure com els era impossible disputar els partits previstos. En futbol, l’AEM havia de jugar contra l’Athletic, que no va poder viatjar a Lleida i el partit podria jugar-se la setmana que ve. El Lleida Juvenil tampoc va poder desplaçar-se a Osca. El Futsal Lleida tampoc va poder rebre el Manresa, i l’equip d’hoquei de l’Alpicat no va poder anar a Las Rozas.

El Rodi Balàfia Vòlei va anunciar ahir un positiu a la plantilla i ha suspès el partit del cap de setmana

Els altres set partits ajornats són com a conseqüència de casos de Covid-19, els últims dels quals es va donar ahir a la plantilla del Rodi Balàfia Vòlei. El club va anunciar que un jugador va donar positiu ahir. Va mostrar símptomes, va anar al seu CAP i la PCR que li van fer va donar un resultat positiu. L’equip, que dissabte va jugar a Encamp –en l’únic partit que tenia ajornat–, va suspendre l’activitat pendent dels tests a la resta de la plantilla i ha ajornat l’encontre que havia de disputar aquest cap de setmana vinent, precisament davant de l’Encamp. També el CECELL té un duel per recuperar.

Però el rècord d’ajornats el té el bàsquet, amb cinc partits. Tres partits pendents del Força Lleida i dos més del CB Alpicat. El Força Lleida, que no va jugar aquest dissabte a Granada per un positiu, encara ha de recuperar els seus duels davant del Girona i el Canoe i l’Alpicat, que només ha pogut jugar tres partits, té pendents Castelldefels i Igualada.

A causa del positiu de Polanco, el partit previst per dissabte passat a la pista del Granada va haver de ser ajornat i encara no té data per a la recuperació.

Mascaretes en el retorn del Força Lleida als entrenaments Els jugadors de l’ICG Força Lleida van reprendre ahir l’activitat al Barris Nord després d’estar confinats durant quatre dies als respectius domicilis pel positiu per Covid del jugador Eddy Polanco. Al no registrar-se cap cas més en els tests als quals es van sotmetre divendres passat, el club va optar per tornar ahir dilluns als entrenaments, encara que amb certes precaucions després d’un resultat no concloent. En aquest sentit, els jugadors es van dividir en dos grups durant la sessió vespertina i no van tenir contacte entre ells. A més a més, la majoria van utilitzar mascaretes, l’ús de les quals es recomana en la pràctica esportiva professional en espais tancats. El Força Lleida espera rebre el resultat del test complementari a un dels jugadors per reprendre la normalitat en els entrenaments de cara a l’encontre de la jornada 13 del grup B de la LEB Or contra el Palma, previst per diumenge (12.15, Lleida Televisió). L’equip de Gustavo Aranzana encara no ha pogut debutar aquest 2021, ja que l’últim matx que va disputar va ser el del dia 30 de desembre contra l’Alacant.

El CB Alpicat només ha pogut jugar tres dels cinc partits que hauria d’haver disputat fins ara.

El CB Alpicat només ha pogut jugar tres dels cinc partits que hauria d’haver disputat fins ara.CB ALPICAT

tracking