SEGRE

POLIESPORTIU CORONAVIRUS

L'esport de Lleida dirà “prou!” a les restriccions

Una vintena d'entitats protestaran dissabte pel tancament d'instal·lacions

El Balàfia Vòlei serà una de les entitats que protestarà pel tancament d’instal·lacions cobertes.

El Balàfia Vòlei serà una de les entitats que protestarà pel tancament d’instal·lacions cobertes.BALÀFIA VÒLEI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vintena d’entitats entre clubs i gimnasos, representades per esportistes, tècnics o directius, llegiran aquest dissabte a l’esplanada del Camp d’Esports el manifest de la campanya Ja n’hi ha prou!, posada en marxa per mitjà de les xarxes socials en defensa de l’esport de base i amateur català, per reivindicar així que la seua pràctica és segura i per exigir la reobertura de les instal·lacions esportives cobertes.

“Prou, l’esport és salut, és educació, és benestar” és el lema del manifest que es llegirà a partir de les 12.00 hores. La portaveu a Lleida de la plataforma i presidenta del Balàfia Vòlei, Vanesa Ortega, va dir ahir que la situació de l’esport és “insostenible” i va reiterar la seua indignació davant dels “greuges comparatius” que es produeixen entre el sector esportiu i, per exemple, els espectacles culturals. “Entendríem que a tots ens tractessin per igual, però no pot ser que un espectacle que no sigui esportiu pugui reunir 500 persones i, en canvi, a nosaltres no se’ns permeti ni tan sols entrenar-nos. Ens han tancat i reobert moltes vegades i acabarem bojos”.

La portaveu a Lleida de la plataforma ‘Ja n’hi ha prou’, Vanesa Ortega, veu tracte desigual quant a la cultura

Entre les entitats esportives que han confirmat l’assistència a l’acte de protesta, que va haver d’ajornar-se l’anterior dissabte a causa de la nevada que va caure, figuren Força Lleida, Llista, CB Pardinyes, Balàfia Vòlei, Esport Femení, Associació Lleidatana d’Handbol, Waps, Padel Indoor, CT Urgell, Ekke, Pibody, Handbol Pardinyes, UE Balàfia, CB Lleida, Gimnàstic Lleida, Associació Templers i Hipopressius Lleida.

Les federacions insten a reprendre les competicions i demanen més ajuts La Generalitat va presentar al·legacions dilluns abans de les 13.00 h al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya després de la demanda presentada contra el Govern per l’UFEC (Unió de Federacions Esportives Catalanes) contra les noves restriccions i s’espera que hi hagi avui una resolució judicial.

tracking