SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Laporta vol mantenir les eleccions

Font i Rousaud prefereixen ajornar-les

Messi, ahir a les portes de l’hotel de l’expedició blaugrana.

Messi, ahir a les portes de l’hotel de l’expedició blaugrana.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El precandidat a la presidència del FC Barcelona Joan Laporta, ha demanat per escrit al president de la Junta Gestora del club, Carles Tusquets, una reunió perquè li garanteixi el compliment de l’actual data electoral amb les màximes garanties sanitàries. Laporta ha demanat aquesta reunió a Tusquets, de caràcter urgent segons va informar la seua precandidatura, per intentar que el Barcelona garanteixi la celebració de les eleccions el 24 d’aquest mes emparant-se en el reforç de les mesures sanitàries. En canvi, altres precandidats, com Víctor Font i Emili Rousaud, són partidaris d’ajornar-les.

“El Barça no pot esperar més, no pot estar més sense president ni Junta Directiva. Estem perdent unes oportunitats d’or, com el mercat d’hivern o la possibilitat de començar a aplicar un pla de xoc per revertir la situació econòmica, molt malmesa”, va manifestar Laporta en una roda de premsa.

Per a Laporta, que va presentar 10.272 firmes (segons va detallar el club) de suport per convertir-se en candidat –serà oficial demà quan acabi el recompte amb 2.257 firmes necessàries–, el Barça es troba ara sense comptes aprovats i sense pressupost de la temporada actual, en un “desgovern” que “no es pot permetre, hem de fer el possible perquè se celebrin les eleccions. Entenc que no hi ha raons objectives de cap tipus perquè no se celebrin”.

Víctor Font, que va denunciar que la Junta Electoral valida firmes sense número de soci, va dir que “el soci que vulgui votar, ha de poder fer-ho de forma segura. Estem en un moment de la pandèmia molt crític, i si el club no posa solucions perquè d’aquí a dos setmanes es pugui votar de forma diferent de la que s’havia planificat, no es poden fer les eleccions. Hem rebut peticions de socis que diuen que estan espantats”.

Emili Rousaud, per la seua banda, va assenyalar que “el més important és la salut dels nostres socis i sòcies. Per això demanem a la Junta Gestora i a la Generalitat que ajornin les eleccions”.

Koeman va celebrar la millora de l’equip però no vol confiances en un torneig per al qual no veu “un clar favorit a guanyar el títol”. “El futbol és tan estrany que de vegades sembla que estàs bé, guanyant els partits, i això pot canviar ràpidament. Últimament l’equip està confiat, molt concentrat en cada partit, també hem millorat en aquest sentit. Hi ha moltes coses que estem millorant, sobretot la diferència és que els jugadors tenen més confiança”, va valorar en aquest sentit ahir.

“Es tracta del primer títol de la temporada i volem seguir amb la imatge que hem estat demostrat últimament. Hem millorat el joc i l’equip està creixent en tots els aspectes del joc”, i va destacar que ara afronten els duels amb “la mentalitat de donar el màxim en cada partit”.

tracking