BÀSQUET LEB PLATA

Doble victòria

El Pardinyes suma la sisena victòria al guanyar el Cornellà, al qual li pren l''average' || Mendiburu, clau amb 14 punts, 5 rebots i 6 assistències

Els jugadors van celebrar el triomf al vestidor.

El CB Pardinyes és una mica més a prop d’assegurar el gran objectiu de la temporada, la permanència, al sumar ahir a la pista del Cornellà la sisena victòria de la temporada (74-82), un triomf que és doble, ja que descarta un rival directe, al qual ara es queda a dos victòries de marge, i amb l’average favorable, ja que els lleidatans van superar els 6 punts amb els quals van perdre en la jornada inaugural al Barris Nord.

El veterà Xavi Mendiburu va tornar a resultar determinant en la sort del Pardinyes, en què va debutar amb bon peu l’última incorporació, Xavier Balastegui, que va aportar 9 punts i 6 assistències.

Però el gran protagonista va ser Mendi, que va anotar cistelles determinants (14 punts i 4 triples), va repartir assistències (6) i va controlar el ritme quan i com va voler. Després d’un primer quart igualat, el Pardinyes va arribar al descans manant per vuit punts (32-40), diferència que va eixamplar al tercer fins a arribar als 10 gols de marge. Quan el partit semblava decidit (67-79, a 2:40 per al final), una reacció local amb un 7-0 de parcial va prémer el marcador, però un triple de Mendiburu a passada de Balastegui va acabar resolent el duel, que deixa el Pardinyes establert a la cinquena posició de la taula.