SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Vila-sana fa fora Capdevila

Els mals resultats han portat el club a prendre aquesta mesura i amb ell se'n va també el seu staff tècnic || Lluís Rodero serà el nou entrenador per començar a preparar la temporada vinent

Jordi Capdevila pren la temperatura a una jugadora durant la pretemporada anterior.

Jordi Capdevila pren la temperatura a una jugadora durant la pretemporada anterior.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La junta directiva del CP Vila-sana ha decidit destituir Jordi Capdevila com a entrenador del primer equip i de la resta de responsabilitats al club i el seu lloc l’ocuparà Lluís Rodero, que farà el seu primer entrenament demà i que debutarà dissabte vinent a la pista de l’Igualada.

El Vila-sana ja va voler prescindir de Capdevila el mes de novembre passat, encara que la pressió de les jugadores a favor seu va fer que la directiva fes marxa enrere en la decisió i li donés un vot de confiança.

La derrota amb el Sant Cugat obliga l’equip a lluitar per la permanència i no anirà a la Copa ni a Europa

Albert Folguera, molest perquè la jornada no es va jugar diumenge i s’ha mantingut entre setmana

Però la derrota de dissabte passat a casa davant del Sant Cugat (0-2), que encamina l’equip cap a la lluita per evitar el descens i, per tant, sense opcions de participar en la Copa de la Reina ni a Europa, va provocar una reunió d’urgència de la junta diumenge, en la qual es va decidir el relleu. El club també destitueix l’staff tècnic de Capdevila, Isidre Brufau i el psicòleg Vicenç Raluy.

“Ens ha costat molt prendre aquesta decisió, perquè el Jordi és al club des del principi, però els resultats no han acompanyat i hem pensat que el millor és fer el canvi ara i que Lluís Rodero pugui anar preparant la temporada vinent”, va explicar Ramon Porta, president del club del Pla d’Urgell.

Després de la derrota de dissabte contra el Sant Cugat, rival amb el qual es jugava la quarta plaça, el Vila-sana té moltes possibilitats de jugar a la segona fase per la permanència a l’OK Lliga, ja que ha de guanyar a Igualada en el seu darrer partit de la primera fase i esperar que el Sant Cugat no guanyi cap dels dos partits que li falten per jugar.

La directiva considera que el projecte de Capdevila al capdavant del primer equip està esgotat.

Porta assegura que no es repetirà en aquesta ocasió el que va passar al novembre i que la directiva no cedirà davant de possibles pressions de les jugadores. “Llavors vam escoltar el que ens havien de dir les jugadores i li vam donar una altra oportunitat. Però els resultats no han acompanyat i ara hem de pensar a salvar la categoria”, afegia el president, que a la nit va comunicar la decisió a Capdevila en una reunió.

Al novembre, quan les jugadores es van posicionar a favor del tècnic, algunes van fer saber al president la seua decisió de marxar del club si se n’anava el tècnic. En aquest sentit, Porta va explicar que “si hi ha alguna jugadora que prefereix marxar no hi haurà cap problema perquè ho faci, encara que la baixa l’hi donarem al juny”.

El club, en cas que hi hagi fugues, acabarà la temporada amb la gent de la casa, a més que poden fitxar jugadores de categoria inferior.

tracking