SEGRE

Rodero arriba amb “il·lusió” al Vila-sana i Capdevila no s'esperava el cessament

Jordi Capdevila pren la temperatura a una jugadora durant la pretemporada anterior.

Jordi Capdevila pren la temperatura a una jugadora durant la pretemporada anterior.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lluís Rodero, que avui dirigirà el seu primer entrenament del Vila-sana després de la destitució de Jordi Capdevila, tal com va avançar SEGRE, va explicar que arriba al club del Pla d’Urgell “amb molta il·lusió i ganes”, encara que admet que li hauria agradat “entrar al club en unes circumstàncies més agradables”. Jordi Capdevila, per la seua part, va admetre que no s’esperava la destitució “en aquest moment” i encara menys “que no seguís amb la coordinació del club. Ha estat una decisió de la junta, que acato i ja està. Em sap greu perquè darrere queden moltes hores de dedicació i treball”.

El president, Ramon Porta, es va reunir ahir amb les jugadores per comunicar-los la decisió de la junta que va fer saber a Capdevila dilluns i, després que al novembre amenacessin de deixar el club, ahir cap va expressar aquesta intenció. Rodero espera que “totes les jugadores tinguin ganes de sumar”, conscient que “arribo en un moment complicat i ja hem de preparar el partit de dissabte”.

Capdevila, per la seua part, va dir sobre això que “continuen estant amb mi, però ara han de ser professionals i treballar al màxim el que queda de temporada”. “Estic segur que deixaran el club a l’OK Lliga”, va concloure.

tracking