SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

Molo: “Ja no podem tenir més entrepussades”

Per al tècnic del Lleida, amb 10 jornades per jugar, no hi ha marge d'error

Molo, dirigint una sessió d’entrenament durant aquesta setmana.

Molo, dirigint una sessió d’entrenament durant aquesta setmana.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demà comença la segona volta de la Lliga per al Lleida, que rebrà al Camp d’Esports l’Hospitalet (17.00). Després d’acabar la primera fora de les tres primeres places, el tècnic blau, Manuel Jesús Casas Molo, va admetre que amb només deu jornades al davant, que “passen volant”, “el marge d’error s’ha escurçat molt”, per la qual cosa després que “ens hem permès el luxe, entre cometes, de punxades que no ens podíem permetre, ja no en podem tenir gaires més”, va explicar.

Després de descansar la jornada passada i d’haver jugat només un partit des de l’aturada nadalenca, Molo va dir que davant de l’Hospitalet “arribem amb moltíssimes ganes. Vam fer un bon partit contra l’Andorra que se’ns en va anar al minut 88, la qual cosa ens va deixar amb sensacions lletges. Aquestes dos setmanes se’ns han fet molt llargues, però han servit per recuperar gent i han estat les millors que hem tingut. Tenim sensacions molt positives”.

L’entrenador va admetre que, després de l’arribada de Torras, el club busca un reforç per a la línia d’atac

El tècnic està convençut que “anirem a més” en la segona volta, encara que va admetre que “això cal demostrar-ho diumenge a diumenge”. Va valorar positivament la incorporació d’Albert Torras, “un fitxatge molt esperat pel cos tècnic. Ja el volíem a l’estiu però no es va poder desvincular d’Eixea” i va admetre que ara busquen un “reforç per a la línia d’atac” amb capacitat golejadora.

D’altra banda, el club va comunicar ahir que el jutjat d’Instrucció número 3 de Lleida ha acordat el sobreseïment i arxivament de la denúncia del catedràtic de Dret Penal Josep Tamarit, contra el director esportiu Jordi Esteve, per una presumpta estafa per impagament de diversos mesos de lloguer d’un pis de la seua propietat.

L’Espanyol B, amb diversos positius, ajorna el partit El partit que havien de jugar l’Espanyol B i l’Andorra, aquest diumenge a les 12.00 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, ha estat ajornat al detectar-se “diversos casos de Covid-19” a la plantilla blanc-i-blava, segons va anunciar el club. El Lleida va anunciar que tots els tests del primer equip i del Juvenil han donat negatiu.

tracking