SEGRE

DEPORTES

Molo: “Hem sabut madurar el partit per guanyar-lo”

Molo es va mostrar satisfet pel triomf i va fer autocrítica per la seua expulsió

Abel Molinero, marcat per l’exblau Cristian Gómez, encara el defensa Jordi Cano.

Abel Molinero, marcat per l’exblau Cristian Gómez, encara el defensa Jordi Cano.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manuel Jesús Casas Molo es va mostrar més que satisfet per la victòria i també per tenir l’average favorable amb l’Hospitalet però, sobretot, “perquè estem aconseguint l’equilibri entre defensa i atac. Hem deixat la porteria a zero, sense patir gaire. En el segon temps hem estat demolidors en l’aspecte ofensiu”.

El tècnic lleidatà es va apuntar al cholisme per assegurar que “la Lliga està tan igualada que cal anar partit a partit, perquè al final estaran a dalt els més regulars, els que menys errors cometin. A diferència d’altres grups, en el nostre les diferències són mínimes i els que ara estan a baix tenen una puntuació altíssima”.

Sobre la seua expulsió, la segona aquesta temporada i la quarta com a entrenador, no va voler posar cap excusa. “És culpa totalment meua i aquest és un defecte que he de corregir immediatament.” Molo va elogiar Albert Torras en el seu debut i Yasser. “Es va guanyar la titularitat en el partit de Copa a Marbella i s’està consolidant a l’equip. Ens està aportant moltíssim, com la resta de joves que s’estan incorporant a l’equip”, va afirmar

Sobre futurs fitxatges, el tècnic d’Almeria va reconèixer que “estem oberts a tot i si finalment arriba Moussa Sidibé serà benvingut, però també tenim prou recursos per si finalment no qualla l’operació en aquesta finestra d’hivern”.

Per la seua part, Jonathan Risueño, entrenador de l’Hospitalet, va reconèixer que “el millor del meu equip ha estat no abaixar mai els braços malgrat anar perdent. El primer temps ha estat bo i l’inici del segon temps també. Després ha decidit la pegada del Lleida. L’expulsió no ha sigut determinant i, en general, estem fent una gran temporada si es té en compte que el nostre pressupost és de tan sols 300.000 euros”.

D’altra banda, Yasser, el millor del partit, va donar les gràcies a Molo per fer-li tanta confiança. “Això fa que em senti còmode al camp, cosa que es reflecteix en el meu rendiment. Estic molt content de poder ajudar l’equip”.

Marc Martínez, que reapareixia després de diverses jornades lesionat, va confessar que “tenia unes ganes boges per tornar i ho he fet amb bones sensacions malgrat que amb falta encara de ritme. Aquest era un partit molt important per a nosaltres perquè no podíem entrepussar a casa”.

Finalment, Abel Molinero, que també tornava a l’equip titular, va destacar que “a poc a poc l’equip està aconseguint l’equilibri perfecte entre l’aspecte defensiu i l’ofensiu, i això és una cosa molt important en una Lliga tan igualada com aquesta”.

tracking