SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Si volem més, ens fa falta gent”

Koeman insisteix a fitxar, encara que diu que “depèn del club” || “Hem de fer alguna cosa amb els penals”, afegeix

Sergi Roberto va completar ahir el seu primer entrenament amb la resta de companys del Barça.

Sergi Roberto va completar ahir el seu primer entrenament amb la resta de companys del Barça.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Barça, Ronald Koeman, va insistir ahir en la necessitat de reforçar-se en el mercat d’hivern, però va assegurar que no depèn d’ell. “Sabeu la meua postura. Esclar que ens falta gent. Però depèn de la situació econòmica. Jo no decideixo. Vaig parlar amb els candidats i tinc una opinió diferent d’ells. Si en volem més, hem de millorar”, va manifestar abans del partit d’avui (16.15, Movistar) davant de l’Elx. “Només em feu aquestes preguntes quan marca. És una decisió que va prendre el club”, va dir sobre si va ser un error la marxa de Luis Suárez.

Koeman va assenyalar que no pot acceptar que el Barça hagi fallat 7 dels seus últims 12 penals. “Hem tirat 12 penals i n’hem fallat 7. És molt. Cada un té dret a fallar un penal, però fallar-ne 7 és massa. Sabem que el número 1 per tirar els penals és Leo, però si no hi és necessitem altra gent amb qualitat per ficar un penal. És un treball en el qual es pot millorar. La pressió has de posar-te-la tu mateix i entrenar. Cal fer-hi alguna cosa, perquè no es pot acceptar”, va afegir.

“Tenim un calendari atapeït, amb molts partits, i a sobre en tenim tres de seguits amb pròrroga. L’equip es cansa, és normal, i a més és el setè partit fora de casa, la qual cosa vol dir que hem tingut molts viatges. Molts partits a les 21.00, amb viatges en els quals tornem molt tard. Encara rai que ara juguem a la tarda. Ens toca recuperar l’espurna, amb mentalitat forta”, va dir sobre el partit d’avui al camp de l’Elx.

Per al duel de Lliga, el tècnic recupera Dest, que va rebre l’alta després de l’entrenament, mentre que seran baixa per lesió Piqué, Coutinho, Sergi Roberto i Ansu Fati. Leo Messi es perdrà el seu segon partit seguit per sanció.

vitòria

El Reial Madrid va treure la paraula crisi del seu diccionari amb un exercici excel·lent a Mendizorrotza, una victòria redona (1-4) que serveix per oblidar l’eliminació copera a mans de l’Alcoià i aigualir la festa del Deportivo Alabès, que va celebrar el seu centenari amb una derrota sense pal·liatius. El vigent campió de Lliga va semblar un altre equip ben diferent al que va caure ridiculitzat a El Collao, o que va perdre a la Supercopa d’Espanya de bon començament. Va ser evident que hi va haver un clic, un reset necessari al vestidor després de les dos bales malgastades en tot just quatre dies, i tot això sense Zidane, baixa per coronavirus.

sevilla

Un altre triplet d’En-Nesyri, el segon de la temporada, va donar tres punts al Sevilla que li van valer per entrar a la zona Champions, mentre que el Cadis va frenar la progressió. El conjunt sevillista va desembussar en el tram final de la primera part l’entramat defensiu visitant i a la segona, amb un altre gol del marroquí (12 a la Lliga), va sentenciar el xoc.

sant sebastià

La Reial Societat manté la mala ratxa a casa, on no guanya des de primers de novembre, i ahir va cedir l’empat davant d’un Betis que va aixecar un 2-0 amb gols de Canales i Joaquín, aquest últim en el temps afegit. El veterà futbolista de 39 anys va ser clau per al seu equip, ja que també va servir la centrada des de la banda perquè Canales marqués el 2-1.

osca

Osca i Vila-real van sumar ahir un punt que no va satisfer cap dels dos equips, ja que als blaugranes els ofega una mica més en el fons de la classificació i als castellonencs els priva de la possibilitat d’atansar-se al segon posat.

Ni el recurs de l’arribada de Pacheta està servint per redreçar el rumb del conjunt aragonès, ja que no coneix encara el triomf des de l’estrena del nou tècnic.

tracking