Haaland lidera la victòria del Dortmund a Sevilla

Haaland celebra un dels seus gols amb Marco Reus.

Haaland celebra un dels seus gols amb Marco Reus.EFE

El davanter noruec Erling Haaland, amb dos gols i una gran actuació, va liderar la victòria del Borussia Dortmund al Sánchez Pizjuán davant del Sevilla per 2-3, un resultat que dona avantatge a l’equip alemany per a la tornada i amb què s’atansa als quarts de final de la Lliga de Campions. L’equip germànic va superar en totes les facetes l’espanyol a la primera part, en la qual va aconseguir els seus tres gols que van contrarestar el matiner aconseguit per Suso per al Sevilla, que es va retirar al descans amb un inquietant 1-3.

A la segona part el Sevilla va reaccionar, va escurçar el desavantatge i va lluitar fins al final per forçar, almenys, un empat que no va arribar i que li hauria donat més opcions de cara al partit de tornada.