SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc Marquez ajuda a salvar un dels seus primers patrocinadors

Va animar els seus seguidors de Twitter a comprar productes de l'empresa Seyart

Marc Márquez i Ramon Royes, en una imatge d’arxiu.

Marc Márquez i Ramon Royes, en una imatge d’arxiu.X.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez ha volgut aprofitar el potencial que suposa tenir més de 2,5 milions de seguidors a Twitter, per ajudar un dels seus primers patrocinadors, l’empresa de Cervera Seyart. El vuit vegades campió del món de motociclisme va escriure al seu compte: “Els meus amics de l’empresa Seyart de Cervera em van ajudar quan sent un nen somiava ser Campió del Món. Ara ells necessiten ajuda. Entreu al seu web http://seyart.com, tenen joies TOP amb fletxa cap amunt a sobre i regals de vidre làser personalitzats. Ànim, amics!”

Ramon Royes, exalcalde de Cervera i propietari de Seyart, va agrair ahir el suport de Marc Marquez per ajudar a salvar la seua empresa. La pandèmia ha deixat la firma de joies Seyart de Cervera al llindar del tancament i diu que la crida de Marc va funcionar i en només un minut el portal va quedar col·lapsat, segons explicava Royes, que va dir que no s’ho esperava: “Jo creia en el Marc i per això ens vam afegir per patrocinar-lo.” Va afegir que tant en públic com en privat “el Marc sempre m’ha agraït el suport que li vam donar en els seus primers passos”.

L’exalcalde qualifica de drama la situació de la seua i d’altres petites empreses i autònoms. Els seus clients principals són les administracions, actes culturals, empreses i joieries. Comenta que en aquests moments aquest sector de negoci està aturat. Seyart és una petita empresa amb 5 treballadors. “Estem vivint un drama perquè, a més de no tenir ingressos, hem de continuar pagant impostos i autònoms.”

D’altra banda, Marc i Àlex Márquez continuaran amb el patrocini personal d’Estrella Galicia 0’0 “en les pròximes temporades”, va explicar ahir la companyia cervesera. Aquest patrocinador fa una dècada que dona suport a Marc i Àlex, motiu pel qual Ignacio Rivera, conseller delegat de la Corporación Hijos de Rivera, va dir: “Els hem vist créixer i hem viscut els seus èxits com a propis, així que, malgrat els moments tan complicats que vivim, continuarem acompanyant-los i continuarem lluitant al seu costat per tenir motius per celebrar.”

tracking