SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista visita el Caldes en un duel per la tercera plaça

Els lleidatans s'hi juguen també "l'average", amb un 3-2 a la primera volta

Jugadors del Llista celebren un dels seus gols davant del Calafell.

Jugadors del Llista celebren un dels seus gols davant del Calafell.ALBA TARRÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista visita avui el Caldes (16.00), en un duel en el qual està en joc la tercera posició a la classificació. El Llista arriba al partit en quart lloc, amb 36 punts, a cinc del Caldes, que és tercer amb 41 i després d’haver-se retrobat amb la victòria amb la golejada del cap de setmana passat contra el Calafell (5-0).

Els d’Albert Folguera, per aspirar al tercer lloc, necessiten guanyar per retallar la distància, cosa que també els donaria l’average, ja que el partit de la primera volta va finalitzar amb triomf lleidatà per 3-2.

“És un partit per disfrutar”, va explicar ahir Albert Folguera. “Ja he dit als jugadors que aquest és un partit dels que agrada jugar, lluitant per la tercera posició, el televisen a la Xarxa... Ens sobra la motivació davant d’un partit com aquest, que té tots els al·licients necessaris,” afegia l’entrenador lleidatà.

Del rival va dir que “és un equip que, independentment de qui sigui el rival, va a buscar el partit. Defensen bé i ataquen bé. Tenen una rotació àmplia amb gent que, en molts casos, porten jugant junts des de Primera Catalana. És un equip que m’agrada, però serà complicat”. D’altra banda, va afegir que “són a la part alta de la taula per mèrits propis”.

tracking