SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Victòria soferta

El Vila-sana supera el Borbolla per la mínima a causa de la seua poca efectivitat en el tir a porteria || És a 14 punts del descens a falta dels partits d'avui

Una acció del partit entre el Vila-sana i el Borbolla.

Una acció del partit entre el Vila-sana i el Borbolla.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana va sumar ahir una important victòria davant del Borbolla (3-2) en un partit en el qual la poca efectivitat de cara a porteria el va fer patir fins al xiulet final.

Amb aquest triomf, les del Pla d’Urgell se situen a 14 punts del descens, que marca ara el Cuencas Mineras, a falta dels resultats d’avui.

El matx va començar amb un ritme altíssim per part del Vila-sana. D’aquesta manera, les jugadores de Lluís Rodero es van avançar ja en el minut tres del duel amb un gol de Victòria Porta.

Poc després, en el minut 13, Jimena Ortiz va ampliar l’avantatge per a les del Pla d’Urgell, fent justícia al seu domini.

Les lleidatanes arribaven contínuament a la porteria rival, però no trobaven l’encert per aconseguir engrandir el seu avantatge.

A més, un penal anotat per la visitant Beatriz Pereira reduïa l’avantatge del Vila-sana. La mateixa jugadora es va encarregar d’empatar poc després aprofitant una falta directa concedida després d’una dubtosa targeta blava a la local Regina Flix.

Malgrat el cop, el Vila-sana va continuar dominant el ritme del partit, de manera que de nou Victòria Porta va aconseguir tornar l’avantatge al Vila-sana en el marcador en els últims segons de la primera meitat.

Després del pas per vestidors, el Borbolla va fer un pas endavant i va començar a generar més perill sobre la porteria d’Anna Ferrer davant d’un Vila-sana dubitatiu en algunes fases. Per la seua part, el Vila-sana també tenia ocasions, però igual que a la primera meitat tènia dificultats per finalitzar. D’aquesta manera, es va arribar a un final de xoc sofert en el qual les lleidatanes van aconseguir aguantar el resultat per sumar una victòria important.

Després de l’encontre, el tècnic del Vila-sana, Lluís Rodero, va opinar que el seu equip ha de millorar. “Hem començat bé, amb un bon joc, però hi ha hagut alguns moments de descontrol”, va explicar. “Hem de millorar l’efectivitat, ja que cada setmana tenim ocasions per sentenciar i no les aprofitem”, va afegir. Quant a la permanència, Rodero va opinar que “amb dos victòries més podria ser matemàtica”.

tracking