HOQUEI PATINS OK LLIGA

Derrota immerescuda del Llista a la pista del Caldes

El Llista cau a la pista del Caldes en un partit en el qual va fer mèrits per puntuar || Segueix quart, ara a 8 punts del seu rival d'ahir, que és tercer

Una acció del partit de la primera volta Llista-Caldes.

Una acció del partit de la primera volta Llista-Caldes.ITMAR FABREGAT

El Lleida Llista va caure derrotat a la pista del Caldes (3-2) i s’allunya de la tercera plaça que continua ocupant el seu rival d’ahir, però ara amb vuit punts d’avantatge sobre els lleidatans. Va ser una derrota immerescuda perquè els d’Albert Folguera van ser millors en el còmput global del duel, malgrat que el Caldes és un dels millors equips de l’OK Lliga i no són tercers per casualitat.

El partit va començar amb un Llista molt concentrat i que aconseguia controlar un Caldes sempre perillós. Van ser uns primers set minuts en què l’equip lleidatà va estar molt a prop d’inaugurar el marcador. Tanmateix, va ser el Caldes qui va colpejar primer en el matx. I, a més, per dos vegades en tot just un minut.

“Estic decebut pel resultat, però content per l’actitud. No puc fer cap retret”

El minut 15 va ser fatídic per al Llista perquè en dos jugades aïllades, amb trets llunyans, l’equip barceloní es va posar davant amb un sorprenent 2-0 que no feia justícia al que s’havia vist a la pista.

Amb aquest marcador es va arribar al descans i la incògnita era saber si el Llista es podria recuperar anímicament del cop sofert.

I, en efecte, el Llista no només es va recuperar sinó que va ser encara més superior al Caldes. En un treball constant, va ser Bruno di Benedetto el primer a escurçar distàncies (2-1, min. 32) i nou minuts després Andreu Tomàs establia l’equilibri en el marcador (2-2, min. 41). Era merescut.

El Llista havia de tornar almenys amb un punt en el seu caseller, però el Caldes va desfer l’empat a tres minuts per al final (3-2, min. 47).

Després del matx, el tècnic llistat Albert Folguera es lamentava per la derrota, però manifestava la seua satisfacció pel comportament de l’equip. “El partit ha tingut tots els al·licients. Hem començat molt bé, però ells han marcat en dos jugades aïllades. La segona part ha estat totalment nostra i quan hem empatat ells han aprofitat un rebuig per marcar el 3-2. Hem buscat l’empat fins a l’últim segon”, va explicar Folguera.

“Estem decebuts pel resultat, però contents per l’actitud de l’equip. No puc fer cap retret. No hauríem d’haver marxat amb zero punts”, va reiterar.

Sobre el pròxim encontre, a casa davant del Reus, l’entrenador va assenyalar que “serà també molt lluitat, però el Reus té més qualitat i més gol que el Caldes”.