SEGRE

Els nous cotxes dels jugadors del Reial Madrid

Els nous cotxes dels jugadors del Reial Madrid

Els nous cotxes dels jugadors del Reial Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La firma automobilística Audi ha entregat nous cotxes als jugadors del Reial Madrid, que han elegit entre la gamma de la companyia models com el A7 Sportback, l’e-tron Sportback o el tot camí Q5 i Q7.

Com cada any des que la firma dels quatre cèrcols i el club blanc firmessin un acord de patrocini el 2003, els jugadors de la primera plantilla del Reial Madrid i l’entrenador han rebut les claus dels seus nous vehicles Audi, que conduiran durant aquesta temporada.

Tal com ha explicat Audi, per primera vegada tots els cotxes Audi que conduiran els membres del vestidor comptaran amb algun tipus d’electrificació, a més de tracció a les quatre rodes.

"El fet que tots els vehicles que conduiran aquesta temporada els jugadors del Reial Madrid comptin amb tecnologies d’alta eficiència enfocades a la reducció d’emissions reforça el nostre compromís a l’hora d’oferir solucions que ens permetin ser referents en electromobilitat prèmium, demostrant que és possible millorar la sostenibilitat sense renunciar a l’ADN Audi", ha subratllat el director general d’Auto Espanya, José Miguel Aparicio.

En concret, Álvaro Odriozola, Lucas Vázquez, Marcelo i Marco Asensio han rebut un A7 Sportback, mentre que Raphael Varane i Vinicius Junior han optat per un e-ton Sportback 100% elèctric.

Així mateix, Karim Benzema va elegir un Q5, mentre que Mariano, Andrij Lunin, Rodrygo, Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Nacho Fernández i Isco Alarcón van elegir un Q7; Luka Modric, Eder Militao, Ferland Mendy, Toni Kroos i Eden Hazard, un Q8.

Carlos Casemiro es va decidir per un RS7 Sportback, mentre que Fede Valverde va rebre el seu RS Q8; Sergio Ramos, un RS 6 Avant, igual com Zinédine Zidane.

tracking