SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí, sense complexos avui contra l'intractable Avenida

Bernat Canut diu que les urgellenques han de ser “agosarades” per poder competir

Resimont condueix l’atac durant l’últim partit a Lugo.

Resimont condueix l’atac durant l’últim partit a Lugo.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí rep avui (19.30) al Palau l’intractable Perfumerías Avenida, en un duel de la jornada 21 de la Lliga Femenina que va ser ajornat el 13 de gener a causa dels positius per Covid al València, l’últim rival de les lleidatanes. L’equip de Salamanca, que encara no coneix la derrota en la competició, serà un nou test d’exigència per a les de Bernat Canut, immerses en la baralla per entrar al play-off pel títol.

“És necessari estar molt concentrades si volem competir un partit davant d’un rival tan potent. Les possibilitats que no ens passin per sobre passen per tenir la mentalitat guanyadora dels últims partits. D’aquesta forma podrem fer-los pessigolles”, va dir ahir el tècnic de les urgellenques. “Si hi ha errors es traduiran en punts per a elles. Regalar-los punts t’impossibilita poder arribar a competir”, va afegir Canut sobre les opcions del Cadí davant del seu potent rival..

El matx d’avui és un dels clàssics de la Lliga, amb divuit enfrontaments històrics al Palau, dels quals el Cadí n’ha guanyat tres (2003, 2012 i 2015). “És un equip preparat per competir contra els millors d’Europa, per la qual cosa les nostres opcions passen per ser atrevides. No podem tancar-nos defensivament davant del monstre. Hem d’anar a buscar-lo i que cometi errors”, va assenyalar el tècnic del Cadí sobre l’estil que ha de mostrar l’equip amb les salmantines.

“En els últims encontres hem demostrat que som capaços d’arribar al final amb opcions. Algunes vegades la moneda ha caigut del nostre costat, com amb el Gipuzkoa, i altres del costat del rival, com amb el Girona i davant l’Ensino dissabte. Però l’important és que hem estat allà, amb les nostres opcions”, va afegir.

Per la seua part, l’entrenador de l’Avenida, Roberto Íñiguez, va dir ahir que el Cadí la Seu és “un equip que juga intens, amb molta confiança en la seua pista i amb la necessitat de guanyar per posar-se en play-off. Jugar a la Seu sempre és difícil i més en aquesta situació d’últims partits, quan tothom s’hi juga coses”, va afegir.

tracking