SEGRE

Bàsquet

Pau Gasol torna al Barcelona 20 anys després firmant contracte fins final de temporada

El FC Barcelona ha confirmat aquest dimarts el fitxatge fins final de temporada del pivot espanyol Pau Gasol, que porta gairebé dos anys apartat de la competició oficial i que torna al club blaugrana firmant contracte fins final de temporada.

Pau Gasol jugarà en el Barça fins final de temporada

Pau Gasol jugarà en el Barça fins final de temporadaEFE/Giorgio Viera/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona ha confirmat aquest dimarts el fitxatge del pivot català Pau Gasol, que porta gairebé dos anys apartat de la competició oficial i que torna al club blaugrana firmant contracte fins final de temporada.

"Estic molt content d’anunciar que torno a casa i que aviat m’incorporaré a les files del FC Barcelona de bàsquet. Desitjo poder contribuir a l’ambiciós projecte del Barça i posar-me a disposició de l’entrenador per sumar a aquest equip i al magnífic treball que està desenvolupant", va assenyalar Gasol en un comunicat.

L’internacional espanyol espera poder incorporar-se als entrenaments "l’abans possible". "Anirem valorant juntament amb l’entrenador, el cos tècnic i els equips mèdics (el meu propi i el del club) la meua progressió dins de l’equip i la meua aportació a la pista", va dir.

A més, Gasol va recordar que el Barça va ser el club que li "va brindar l’oportunitat de créixer" i formar-se com a jugador. "Em sento molt agraït per tot el que m’ha donat. És un pas molt important en la meua carrera esportiva i afronto aquesta etapa amb molta il·lusió i amb l’esperança de poder aportar al primer equip aviat. Vull donar les gràcies al club i al cos tècnic que han fet possible la meua incorporació en aquestes circumstàncies tan excepcionals", va finalitzar.

tracking