SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça rep l'Elx com l'última bala per reenganxar-se a la Lliga

Si guanya es posaria a cinc punts de l'Atlètic

Leo Messi, ahir durant la sessió d’entrenament.

Leo Messi, ahir durant la sessió d’entrenament.PATRICIA PÉREZ SARABIA/FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb un peu i mig fora de la Lliga de Campions i un futur complicat a la Copa del Rei, el Barcelona torna a tenir avui (Camp Nou, 19.00, Movistar LaLiga) una altra prova de foc per trencar la seua apatia i reenganxar-se a la lluita per LaLiga davant l’Elx, que arriba al Camp Nou amb la missió d’allunyar-se del descens. Si el Barça guanya l’Elx, es posarà tercer a cinc punts de l’Atlètic de Madrid, que tindria de nou un partit per recuperar. Si empata o perd, podria desmoralitzar-se del tot després de deixar-se dos punts, a casa, davant del Cadis.

Ronald Koeman va reconèixer ahir que a l’equip li falta efectivitat golejadora, no va voler assenyalar Lenglet com a culpable de l’empat contra el Cadis i vol que els seus capitans creïn l’ambient d’“anar a totes” ja que considera que encara poden lluitar per Lliga i Copa. “Sabem que en dos dies tot pot canviar, com les sensacions de la gent, l’opinió de la premsa... Cal acceptar-ho i tirar endavant. Els resultats de l’altre dia del Madrid i del Sevilla ens han fet mal, però som el Barça i hem d’estar orgullosos de jugar aquí. Els capitans han de crear un ambient d’anar a totes, és important a més de fer el nostre joc”, va manifestar en roda de premsa.

“Els capitans han de crear un ambient d’anar a totes. A la Lliga i a la Copa encara podem fer coses”

Koeman va reiterar que “a cada equip li pot costar guanyar els seus encontres. Els dos partits que venen són molt importants i sabem que hem de remuntar. Però no soc partidari de pensar que el partit de Copa és el més important, perquè en les dos competicions podem fer coses”, va apuntar de cara a buscar la remuntada davant del Sevilla en les semifinals de Copa. «Si jo abaixo els ànims i no tinc confiança, no puc dir a l’equip que “podem», va concloure el tècnic neerlandès.

“No hi ha excuses, seguim empenyent” El porter del Barça Marc-André ter Stegen va compartir amb els seus seguidors a les xarxes socials una fotografia entrenant-se i mostrant confiança en la reacció de l’equip. “No hi ha excuses. Seguim empenyent”, va dir el porter alemany, un dels capitans de la plantilla.

“Em va molestar que el Barça em digués vell” L’uruguaià Luis Suárez va assegurar en una entrevista a France Football que li va molestar molt la forma en què el Barça li va fer saber que no comptava amb ell. “Em va molestar que em diguessin que era vell i que ja no podia jugar al més alt nivell. Això em va disgustar. Cada any ficava més de vint gols”, va dir.

tracking