SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

L'Espanyola retarda l'última jornada de la Segona divisió femenina fins al 7 de març

A l'haver-hi quatre partits ajornats i l'AEM es jugarà el 'play-off' amb el Seagull

Una acció del partit que l’AEM va disputar diumenge passat al camp del líder Alabès.

Una acció del partit que l’AEM va disputar diumenge passat al camp del líder Alabès.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha ajornat l’última jornada de la Segona divisió femenina, categoria en la qual competeix l’AEM, per la qual cosa l’equip lleidatà no rebrà el Seagull aquest diumenge vinent, dia 28, sinó que ho farà el següent, el 7 de març. L’equip que entrena Roger Lamesa es juga en aquest últim encontre les opcions de classificar-se per al play-off d’ascens a la màxima categoria del futbol femení estatal.

La decisió d’ajornar una setmana el final d’aquesta fase de competició, tant al Grup Nord A com al Grup Nord B, on hi ha l’AEM, obeeix al fet que “s’ha detectat que alguns dels partits ajornats s’han fixat en data posterior a la disputa de les jornades 14 i 18 que són, aleshores, les últimes de la Primera Fase en cada un dels subgrups”, segons va explicar ahir l’RFEF en una nota i que, a més, alguns d’aquests partits pendents els juguen equips implicats en la classificació per a la fase per l’ascens o per la fase de la permanència.

Al grup de l’AEM hi ha pendents quatre partits: l’Espanyol B - Saragossa, que es jugarà aquest diumenge; el Saragossa - Alabès (dimecres 3 de març); Alabès - Osasuna (diumenge 28) i Barcelona B - Athletic B (diumenge 28). A l’altre grup hi ha dos partits pendents, Sporting - Madrid B i Atlètic B - Parquesol.

L’entrenador de l’AEM, Roger Lamesa, considera que la decisió de l’Espanyola és encertada, però creu que podria haver-se pres abans, perquè ja fa dies que se sap que hi ha partits pendents. “Ho han decidit a última hora, però és la decisió més lògica i encertada.” Creu que la setmana d’ajornament no afectarà l’equip i que, al contrari, permetrà disposar de més temps per preparar un duel tan decisiu davant del Seagull.

“És una setmana d’aturada, però ja hem tingut setmanes així per diferents motius i ens readaptarem sense problemes”, va explicar el tècnic. El partit amb el Seagull és decisiu, encara que podria deixar de ser-ho si el Saragossa guanya els seus dos partits pendents, ja que avançaria a la classificació les lleidatanes. “Ens centrarem en la nostra part i a preparar bé aquest partit”, va concloure el tècnic.

tracking