SEGRE

CICLISME SOLIDARITAT

Un lleidatà correrà 24 hores contra el càncer infantil

Per recaptar fons per al tractament d'un nen de Rosselló amb leucèmia

Ricard Cuesta, amb el petit Leo, de tan sols quatre anys.

Ricard Cuesta, amb el petit Leo, de tan sols quatre anys.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ricard Cuesta, exjugador d’hoquei patins i triatleta des de fa un parell d’anys, ha organitzat un repte solidari a fi de recaptar fons per ajudar la família del Leo, un nen de Rosselló de tan sols quatre anys que des de fa dos està en tractament per una leucèmia. Amb el lema “Vamos a por ti, monstruo”, el triatleta lleidatà pedalarà durant vint-i-quatre hores sobre una bicicleta estàtica el pròxim 16 d’abril al gimnàs Royal Lleida.

El repte, que començarà a les set de la tarda, ja ha recaptat més de 3.000 euros de donacions d’empreses col·laboradores. Cuesta, de trenta anys, no estarà sol en aquest nou projecte solidari.

“Instal·larem quaranta bicicletes al Royal perquè la gent que vulgui es pugui sumar al repte per ajudar el Leo i la seua família en aquests moments durs”, explica el triatleta, que ja és el seu segon projecte solidari que afronta. Durant el confinament va completar tres-cents quilòmetres amb bicicleta, sobre un corró, i posteriorment va organitzar una triatló a Banyoles, les dos iniciatives en suport al Pol, un nen barceloní que té una malaltia minoritària.

“La mare del Leo es va posar en contacte amb mi per buscar ajuda i no vaig dubtar a sumar-m’hi”, explica Cuesta, que es va iniciar en l’hoquei patins al Llista Blava, amb el qual va arribar a debutar a l’OK Lliga el 2007, si bé el va abandonar per dedicar-se als estudis.

El repte “Vamos a por ti, monstruo”, al qual pot adherir-s’hi a través del compte d’Instagram de Ricard Cuesta, també inclourà la venda de samarretes, mallots, bosses i braçalets al·lusius al projecte solidari, així com sortejos de productes de les firmes comercials que hi col·laboren.

tracking