SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Leo necessita sentir-se estimat”

Laporta assegura que “Messi ens ajudarà a crear un nou Barça que durarà 10 o 15 anys” || Rep el suport de múltiples exjugadors blaugrana i espera que “Puyol pugui treballar amb nosaltres”

Joan Laporta va presentar ahir el projecte esportiu amb els membres de la seua candidatura.

Joan Laporta va presentar ahir el projecte esportiu amb els membres de la seua candidatura.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Laporta, candidat a la presidència del FC Barcelona, va assenyalar ahir durant la presentació del seu projecte esportiu que “cal aconseguir que el Leo torni a somriure. Amb ell podem aspirar a tot. L’hem de convèncer que es poden guanyar competicions i que es torni a sentir estimat. Ell ens ajudarà a crear un equip que durarà deu o quinze anys”.

L’expresident comptarà amb exjugadors blaugrana com Víctor Valdés, José Ramón Alexanco, Sergi Barjuán, Víctor Muñoz i Pichi Alonso, així com amb Mateu Alemany, expresident del Mallorca, en cas de guanyar les eleccions del 7 de març. “Comptarem amb tots ells”, va explicar Rafael Yuste, que seria el vicepresident esportiu de Laporta.

“Carles Puyol va ser un gran capità. Va saber donar exemple d’una forma no forçada amb entrega, compromís, país i companyonia.

Tant de bo pugui treballar amb nosaltres. Ens ajudaria molt a tornar a dotar de contingut els valors”, va assegurar Yuste sobre el lleidatà.

També van mostrar ahir suport a la candidatura de Laporta a través de vídeos Rafa Márquez, Samuel Eto’o i Deco. “Hola, futur president del Barça”, va dir el camerunès.

A més, Laporta vol que la Masia sigui la “base nuclear” del projecte, un centre d’excel·lència esportiva que va ser explicat al detall per l’expert en mentoring esportiu Xavier Budó. D’altra banda, el Barça utilitzaria la “revolució tecnològica”.

Així ho va explicar Jordi Mompart, professor de física quàntica de la UAB. “Una aposta de la candidatura perquè la intel·ligència artificial ja és el present.

Les màquines hi són per ajudar”, va dir el membre de la candidatura..

Font carrega contra Laporta per Benaiges

Víctor Font, candidat a la presidència del club, va assegurar ahir que Albert Benaiges, que forma part del seu organigrama per al futbol base, “va trucar desesperat i va dir que l’havien pressionat. Que hi havia d’anar i sortir a la foto. I li vam dir que no patís, que anés a la presentació de Laporta”. “Comptem amb Albert Benaiges, que ja ha treballat amb Alexanco”, va manifestar ahir Joan Laporta.

Griezmann inverteix en una empresa amb Piqué

Antoine Griezmann ha decidit invertir en Sorare, una plataforma de futbol fantasy, de la qual Gerard Piqué és assessor des del desembre. Sorare ha tancat una ronda de finançament de 40 milions per a les plataformes en què els participants configuren un equip de futbol virtual per competir.

Itàlia clama contra l’àrbitre del Madrid

La premsa italiana va titllar ahir d’“indecent” Tobias Stieler, àrbitre del duel de Champions entre Atalanta i Madrid, que va expulsar el jugador local als 18 minuts. La Gazzetta dello Sport va obrir amb un “Cornuti i mazziati” (Cornuts i pagar el beure). Inclús Capello es va queixar de l’arbitratge a Sky Sport.

Comissió de deu milions pel fitxatge de Malcom

El Barça hauria pagat una comissió d’uns deu milions d’euros a Junior Minguella, fill de l’exrepresentant de futbolistes Josep Maria Minguella, pel fitxatge de Malcom, segons el programa Què t’hi jugues de SER Catalunya. El brasiler va firmar pel Barça el 2018, després d’arrabassar-lo a la Roma, que va arribar a anunciar un acord amb el Girondins, club al qual pertanyia el jugador.

El Barça va aconseguir Malcom a canvi de 41 milions fixos i un més en variables. Tanmateix, el brasiler només s’hi va estar una temporada.

La directiva de Bartomeu va elaborar un contracte d’intermediació amb l’agent de futbolistes perquè Minguella negociés, en nom del club, amb l’objectiu d’incorporar Malcom a canvi d’uns deu milions d’euros. El contracte té data del 2 de juliol del 2018, una vigència de dos mesos i el van firmar l’expresident Josep Maria Bartomeu, Jordi Mestre, Òscar Grau i Josep Maria Minguella.

En aquest document, que té onze pàgines, es detallen diferents imports i percentatges a cobrar per Minguella i s’especifica la forma i les dates de pagament. Minguella va explicar ahir que aquestes comissions ascendirien a un milió d’euros, ja que la major part haurien servit per pagar les penalitzacions que es van haver de satisfer amb el Girondins i la Roma.

tracking