SEGRE

MOTOCICLISME MOTOCRÒS

Lleida, sense Provincial al no tenir recursos la Federació

No vol assumir el cronometratge que fins ara sufragava la Diputació

Les proves del Trofeu Moto Club Segre supliran el Provincial.

Les proves del Trofeu Moto Club Segre supliran el Provincial.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida no comptarà aquest any amb el Campionat Provincial de motocròs, mentre que el de trial està seriosament perill. La raó no és cap altra que la negativa de la Federació Catalana de Motociclisme a sufragar el cost dels cronometratges de les proves, que aquests últims anys sufragava la Diputació a tall de subvenció, i que tenen un cost d’uns 700 euros per a les proves de motocròs i 300 les de trial.

Manel Sirera, delegat de la Catalana a Lleida, es va mostrar resignat i alhora contrariat per no comptar amb un campionat la funció del qual “és la de promoció”, va dir. “No comptarem amb l’aportació que havíem rebut aquests anys de la Diputació i la delegació de Lleida no té recursos per fer front a aquests costos.

Vaig preguntar si des de la Catalana a Barcelona es podia assumir, o almenys donar una ajuda als clubs, però m’han dit que no hi ha diners”, va assenyalar Sirera, que encara confia a salvar el Provincial de trial. “Té un cost molt inferior i amb menys proves, així que tinc esperances de salvar-lo amb algun patrocinador”, va reconèixer el delegat a Lleida, que veu difícil que les proves que havien de puntuar per al Provincial de motocròs es disputin igualment.

El Provincial de trial podria arribar a disputar-se perquè hi ha menys proves i el cost és molt menor

Sí que es portaran a terme les que organitza cada any el Moto Club Segre als quatre circuits que gestiona (Bellpuig, Ponts, Rufea i la Clua), ja que puntuen per al seu Trofeu, un campionat que va crear precisament fa més d’una dècada per la desaparició dels Provincials. El seu president, Lluís Capdevila, es va mostrar molt crític en aquest sentit.

“La Catalana hauria d’ajudar els clubs perquè la seua funció és la de promoció. Si no hi ha Provincials, molts pilots no es trauran la llicència i la federació tindrà menys ingressos. Estic molt decebut per la manera de procedir”, va assenyalar el president.

tracking