SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça negocia el vot sense tancament comarcal

Demana al Govern que els socis puguin trencar-lo per anar a votar el 7 de març

Ronald Koeman conversa amb Ronald Araújo durant l’entrenament a la Ciutat Esportiva.

Ronald Koeman conversa amb Ronald Araújo durant l’entrenament a la Ciutat Esportiva.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona negocia amb la Generalitat que els seus socis puguin saltar-se el tancament comarcal el diumenge 7 de març per votar al Camp Nou a les eleccions la presidència, segons TV3. El club demana que els socis puguin desplaçar-se a Barcelona presentant només el carnet i un certificat d’autoresponsabilitat. El confinament comarcal que va prorrogar ahir el Procicat impedirà que els socis del Barça que no visquin en una comarca on hi hagi una seu de votació puguin desplaçar-se per anar votar.

Fonts de la Generalitat van remarcar ahir que fa dos mesos es va establir el vot per correu perquè el soci pogués anticipar-se i poder exercir el seu dret amb previsió. Llavors no es podia preveure quina seria la situació sanitària el 7 de març respecte al confinament i va sorgir el vot per correu com una solució. Ara, els socis que no hagin votat per correu i no visquin en una comarca on hi hagi una seu de votació no podran anar a votar el 7 de març.

Fins a 22.811 socis del club han sol·licitat el vot per correu per a les eleccions a la presidència i ahir era l’últim dia per poder exercir-lo amb aquest sistema. Fonts del club ho van qualificar d’èxit, perquè a les últimes eleccions van votar unes 47.000 persones. Del total de sol·licituds de vot per correu que van arribar al Barça, el club ja té confirmats prop de 20.000 vots. La xifra exacta la donarà a conèixer el club la setmana que ve, perquè a partir de dilluns es puguin resoldre les incidències durant aquest procés.

Araújo entra a la llista i cau Pjanic Araújo va rebre ahir l’alta mèdica i és la principal novetat a la llista de 22 de convocats per al partit d’avui, on també hi ha Ilaix Moriba, de la base. Per a aquest duel de lliga a Sevilla, Koeman no compta amb Miralem Pjanic, amb molèsties al turmell dret.

Cinquè títol de Xavi amb l’Al-Sadd de Qatar L’Al-Sadd, que dirigeix Xavi Hernández, va conquerir ahir la Copa de Qatar al derrotar a la final l’Al-Duhail per 0-2. Aquest és el cinquè títol com a tècnic de l’excapità del Barça. A la Lliga qatariana, l’Al-Sadd encapçala la taula invicte després de 17 jornades sumant 47 punts, 13 més que l’Al-Duhail, segon.

Dinamo i Molde, rivals de Vila-real i Granada Vila-real-Dinamo Kíev i Granada-Molde seran les eliminatòries de vuitens de final de la Lliga Europa amb equips espanyols implicats. L’anada d’aquests encreuaments serà el dijous 11 de març, mentre que els duels de tornada es jugaran una setmana després. L’eliminatòria estrella la disputaran Manchester United i Milan.

Llevant i Athletic firmen taules Llevant i Athletic van obrir ahir la jornada 25 de la Lliga amb un empat (1-1). Roger va obrir el lluminós (33’) i Raúl García va empatar també des del punt de penal (56’). Per la seua part, a Segona el Sabadell va empatar (0-0) amb l’Albacete i el Cartagena va superar el Leganés (1-0).

Koeman: “No es pot exigir sempre als millors” Ronald Koeman va manifestar ahir que no sempre es pot exigir als millors jugadors i va recalcar que Messi porta més o menys els mateixos gols que la resta dels seus companys. “Leo porta 18 gols, els altres sumen junts més o menys la mateixa xifra.

Tampoc s’ha d’exigir sempre als grans i als millors, necessita ajuda dels altres. La responsabilitat ha de ser de tot l’equip, no només dels grans.

És l’equip sencer el que ha de donar-ho tot”, va manifestar el tècnic del Barça abans del duel d’avui (16.15, Movistar) contra el Sevilla. “Són dos partits diferents, aquest és de Lliga i dimecres és de Copa.

Intentarem guanyar els dos. Sabem que el resultat de la Copa és un 2-0 en contra.

En Lliga és continuar amb la nostra ratxa, sumar punts i pressionar els de dalt de la taula”, va assenyalar sobre el partit d’avui al Pizjuán..

tracking