SEGRE

TENIS TAULA COMPETICIÓ

Mollerussa i les Borges, seus de les lligues estatals

Acolliran diverses concentracions

Els partits es jugaran sense espectadors.

Els partits es jugaran sense espectadors.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les instal·lacions del CTT Borges i del CTT Mollerussa acolliran algunes de les concentracions programades de les lligues nacionals de tenis taula, que tenen previst arrancar el proper 6 de març després d’un any sense competició per culpa de la pandèmia del coronavirus.

El Centre de Tecnificació de les Borges acollirà les dos concentracions de Primera Estatal, una de categoria masculina i una altra de femenina. En aquesta última l’equip de les Garrigues, que s’estrena per primera vegada en la seua història, exercirà d’amfitrió l’1 de maig i els seus rivals seran el CTT Bàscara, CTT Vilablareix, Girbau Vic, Reus Ganxets Salut i Treball i CTT Amics de Terrassa. En la Primera masculina, a què el Borges acaba d’asendir, acollirà la concentració el 20 de març i s’enfrontarà al Centro Natación Helios, CETT Esparreguera, Reus Ganxets Miró i CTT Mollerussa, que repeteix, a la competició.

En Segona Nacional, la primera jornada l’organitzarà el club del Pla d’Urgell i a les Borges es jugarà el 21 de març i el 2 de maig. El grup el completen l’Helios, Cai Santiago i School Zaragoza.

tracking