SEGRE

FUTBOL

El Lleida cau en el Camp d’Esports davant del Barça B (0-1)

Segona derrota consecutiva dels de Molo a casa que complica les seues aspiracions de play off

El Lleida cau en el Camp d'Esports davant del Barça B (0-1)

El Lleida cau en el Camp d'Esports davant del Barça B (0-1)JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida ha perdut en el Camp d’Esports davant del Barcelona B per 0-1, amb la qual cosa es compliquen les opcions de play off de l’equip de Molo. És la segona derrota consecutiva a casa i ha arribat per culpa d’un gol polèmic, anotat per Mika Mármol en el minut 25, en una acció en la qual els jugadors del Lleida han protestat una possible falta sobre un defensa blau, així com un possible fora de joc del jugador blaugrana en el moment de la rematada.

El Lleida ha començat bé el partit, dominant el joc, amb arribada a la porteria blaugrana i amb ocasions de gol. Cano ho ha intentat en el minut 3 i Abel, de falta, al 6, però les seues rematades han sortit fora. El Barça B, per contra, ha marcat en la primera ocasió que ha tingut. El gol ha fet mal als lleidatans, que ja no s’han atansat amb tanta fluïdesa a la meta visitant.

Els dos equips han tingut ocasions en la segona part, però la més clara l’ha tingut el Lleida en la recta final del partit. Torras ha fallat una ocasió molt clara en l’últim sospir, que hagués permès salvar un punt a un equip que ha pagat molt cara la seua falta de punch.

El Lleida visitarà diumenge vinent el líder del grup, el Nàstic de Tarragona.

tracking