Partit per oblidar de l'Associació Lleidatana

Duríssima derrota de l’Associació Lleidatana davant del Sant Quirze, un dels candidats a disputar la fase d’ascens a Divisió d’Honor

Emma Precup es disposa a llançar davant d'una rival.

Emma Precup es disposa a llançar davant d'una rival.MAGDALENA ALTISENT

L'Associació Lleidatana va encaixar ahir una duríssima derrota davant del Sant Quirze, el segon classificat (14-40). Les lleidatanes només van competir durant 10 minuts i es compliquen la permanència. Les lleidatanes se situen penúltimes, a 4 punts de la salvació matemàtica.

L'Associació va sortir bé a la pista, i va aconseguir anotar els dos primers gols del partit. Però de seguida el Sant Quirze va reaccionar i cinc minuts després ja havia aconseguit capgirar el marcador mentre apareixien dubtes a la banda lleidatana.

A partir del minut 10 les locals es van enfonsar, i malgrat que es mantenien en defensa no aconseguien finalitzar amb encert. D'aquesta manera, en els últims minuts de la primera meitat, el Sant Quirze va aconseguir un parcial d'1-6 que va deixar el marcador en un còmode 9-17 per a les barcelonines al descans. Després del pas pels vestidors, l'Associació va continuar sense trobar-se. Als problemes en atac es va sumar també una defensa feble, cosa que va permetre a les visitants assolir la xifra de 40 gols al final del partit. Les de Miroslav Vujasinovic perdien contínuament pilotes, la qual cosa propiciava contraatacs d'un Sant Quirze molt superior físicament. En el joc posicional, les lleidatanes no aconseguien desfer-se dels seus marcadors, de manera que tampoc aconseguien llançaments clars. D'aquesta forma l'avantatge visitant va ser ampliant-se fins al 14-40 final.

Diumenge vinent (18.05, La Xarxa) l'Associació s'haurà de refer, ja que s'enfronta a un rival de la seva lliga, un Amposta que arribarà amb la moral pels núvols després d'haver guanyat quatre dels últims cinc duels.