Uns trenta-cinc vehicles van participar en la Diada Off-Road al Circuit de Lleida

Un dels participants a la prova matinal d'autocross, ahir al Circuit de Lleida.

Un dels participants a la prova matinal d'autocross, ahir al Circuit de Lleida.DANI BALLARÍN

El Circuit de Lleida va acollir ahir la Diada Off-Road, que va comptar amb proves d'autocròs i de resistència. Les dues estaven incloses dins del calendari del Campionat de Catalunya i eren classificatòries per al Campionat d'Espanya, que es disputarà l'últim cap de setmana de març. La jornada es va desenvolupar sense públic i complint totes les mesures contra la Covid-19.

A la prova d'autocròs, que es va disputar al matí, el guanyador en turismes va ser el lleidatà Lluís Baradad (Escuderia Lleida), de divisió II, categoria per a vehicles de més de 2.000 centímetres cúbics. El d'Alguaire va superar un altre pilot local, Francesc Torrelles (Escuderia Lleida), que a més es va imposar en la divisió IIA, amb vehicles de més de 1.600 centímetres cúbics.

En la categoria Júnior Car Cross, per a pilots menors de 18 anys, el guanyador va ser el pilot de l'Escuderia Mollerussa Josep Aranda. A més, el lleidatà Quim Gonzalez (Escuderia Lleida) va aconseguir pujar al segon calaix del podi en la seva cursa de debut. D'altra banda, en Car Cross, el guanyador va ser Joan Salichs, representant de l'Escuderia Lleida. A la tarda, el Circuit de Lleida va acollir la prova de resistència, que va tenir una durada de tres hores. En aquesta prova es va imposar el vehicle pilotat per David Boltà i Vicente de la Torre (Escuderia Lleida), que va aconseguir fer 128 voltes. Per categories, en Divisió I, el guanyador va ser el cotxe de Boltà i De la Torre. A Divisió II es van imposar Xevi Alabau i Robert Puig (Escuderia Baix Empordà) i en Divisió III, Dani Correa, Joan Sánchez i David Tarín (Motor Terrassa).