SEGRE

ELS DETALLS

Despenjats: el Lleida cau fins a la sisena plaça, amb el 'play-off' més lluny

El Barça B s'aprofita d'un error arbitral per emportar-se els tres punts del Camp d'Esports || El Lleida encadena la segona derrota a casa i s'allunya del 'play-off'

Simic intenta una rematada de cap en una acció del partit.

Simic intenta una rematada de cap en una acció del partit.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida va perdre ahir la primera de les cinc finals que li queden fins al final d’aquesta primera fase, al caure derrotat al Camp d’Esports (0-1) davant d’un pragmàtic Barça B, que es va veure beneficiat per un error arbitral en el gol per emportar-se els tres punts en joc. En una embolicada jugada a l’àrea de Pau Torres, la pilota va arribar rebotada al defensa visitant Mika Mármol, que va rematar a la xarxa (25’) en una possible posició de fora de joc. Però és que, a més, la jugada es va iniciar en una falta prèvia a José Ruiz.

Amb aquesta ensopegada, el Lleida encadena dues derrotes al seu estadi i s’allunya del play-off, que ara té a quatre punts, a més de perdre l’average amb el filial blaugrana. Té ara al davant quatre partits per disputar –Olot i Andorra, a casa i Nàstic i Prat, a fora– sense que li quedi ja marge d’error. A més, s’atansa perillosament a la zona de descens.

La derrota va arribar perquè el Lleida va tornar a evidenciar una alarmant falta de punch, cosa que va convertir en res el major domini, sobretot fins al gol blaugrana, fet que va permetre al Barça B no patir gaire en defensa i treure partit de les seues escasses contres. A més del gol, i ja a la segona part, només va disposar de dues ocasions més, encara que clares: rematada de Collado (6’) que va acabar a la fusta i una altra de De Vega (94’), que va desaprofitar un mà a mà davant de Pau Torres.

En canvi, el Lleida, que després del descans va passar a jugar amb tres centrals –Simic, Fall i Chavero després de la seua entrada al camp i amb César Soriano a la recta final–, va tenir una ocasió claríssima per, com a mínim empatar, al minut 89, quan Albert Torras es va trobar una pilota solta a l’àrea petita blaugrana, però a porta buida i amb Carevic ja batut, va enviar la bimba a fora.

Els millors minuts del Lleida, que va notar (i molt) l’absència de l’acabat d’operar Eneko Jauregi, van ser els inicials. Abans del minut 20 de joc, ja havia disposat de tres ocasions.

El porter visitant va aturar les rematades de Fernando Cano (3’) i de Marc Martínez (18’), aquest des de fora de l’àrea, i Abel Molinero va enviar per sobre del travesser el llançament d’una falta directa a la perpendicular de l’àrea visitant. A partir del 0-1 el Lleida es va descompondre, tot i que Yasser ho tornaria a intentar amb una rematada al minut 27 a les mans de Carevic.

El Barça B va començar a estirar-se, molt ben dirigit per Collado, el millor dels de García Pimienta, que ho va provar al 33 amb una rematada que es va estavellar a la xarxa per fora i un cop de cap de Manaj (42’) que va detenir sense problemes Pau Torres. Els blaus –jugar amb els pantalons d’aquest color en lloc del tradicional blanc està resultant malastruc per als de Molo–, van sortir de nou amb una marxa més del vestidor.

Quim Araujo (46’) i Raúl (48’) la van tenir, però sense punteria, igual que Álvaro (73’), Bagayoko (81’) i Simic (84’), però cap de les rematades no va aconseguir el seu objectiu. Des de llavors i fins al final –el col·legiat va decretar cinc minuts d’afegit–, va ser un jugar més amb el cor que amb el cap, assumint riscos i amb contínues i estèrils pilotes penjades a l’àrea rival.

El Lleida cau fins a la sisena plaça, amb el descens més a prop

La derrota contra el filial blaugrana, combinada amb la resta de resultats de la jornada, fa que el Lleida caigui fins a la sisena posició d’un grup que encapçalen Nàstic, el pròxim rival blau i l’Andorra. Barça B, que marca les places de play-off, queda ara tercer a quatre punts dels de Molo que, en realitat, són cinc, ja que té l’average favorable. En canvi, entrar al de descens s’atansa perillosament. La vuitena plaça, a partir de la qual es juga la permanència i que ocupa el Cornellà, queda a tres punts.

Abraham Minero, baixa per jugar al camp del líder

Abraham Minero, davant del Barça B el millor del seu equip, no podrà disputar el partit de diumenge vinent (12.00 h) a Tarragona contra el Nàstic, líder de la categoria, al veure una targeta groga al minut 22, que li suposarà un partit de suspensió. Tot i que per a targeta curiosa la que va rebre (minut 79) el nou assistent del Lleida, Rafael Cano, per sortir de l’àrea tècnica per concertar amb el seu col·lega del Barça B l’entrega d’una bossa de gel per al lesionat Álvaro Sanz, que va abandonar el camp en llitera.

Simic intenta una rematada de cap en una acció del partit.

Simic intenta una rematada de cap en una acció del partit.JORDI ECHEVARRIA

Simic intenta una rematada de cap en una acció del partit.

Simic intenta una rematada de cap en una acció del partit.JORDI ECHEVARRIA

tracking