SEGRE

DEPORTES

Manuel Jesús Casas “Molo”:

El tècnic lleidatà creu que encara és possible acabar entre els tres primers

Molo es va discutir amb l’àrbitre a l’acabament del partit d’ahir.

Molo es va discutir amb l’àrbitre a l’acabament del partit d’ahir.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manuel Jesús Casas Molo va entrar decebut a la sala de premsa del Camp d’Esports després de la derrota amb el Barça B. “Tot s’ha conjurat perquè no guanyéssim el partit, malgrat haver estat superiors. No hem sabut concretar moltes ocasions. El Barça B ha sabut trencar sempre el nostre ritme i a més han marcat el gol en una possible falta al nostre jugador i en una posició que semblava fora de joc”, va explicar.

Encara que el to de la seua veu era trist, Molo es va negar a llançar la tovallola. “Ens queden ara quatre finals i tinc confiança que podem guanyar-les i acabar entre les tres primeres places. La mateixa igualtat del grup pot acabar ajudant-nos a aconseguir el nostre objectiu.” El tècnic lleidatà va ser sincer, tanmateix, al reconèixer que “ens ha faltat saber concretar la nostra superioritat a l’últim terç del camp. Hem arribat bé, amb desbordament i bones centrades, però ens ha faltat rematar-les”, va afegir.

Analitzant el partit, Molo va assegurar que “fins al 0-1 hem jugat francament bé però el gol ens ha fet molt mal. En el segon temps ho hem intentat tot, però no hem pogut capgirar el marcador i en el temps afegit, amb tot l’equip bolcat i assumint riscos, el Barça B, que fins llavors no havia aparegut en atac, ha pogut sentenciar amb un altre gol”. Abans d’anar-se’n, Molo va tornar a insistir que quedar entre els tres primers “encara és possible”.

Albert Torras, en sala de premsa, va reconèixer que havia estat una derrota dura “perquè ens hi jugàvem molt en aquest partit, però cal seguir endavant fins al final”. Per la seua part, César Soriano va confessar que “hem tingut opcions, no ja d’empatar, sinó de guanyar el partit. Per això fa més mal aquesta derrota. El millor és que encara continuem vius”. Abel Molinero va reconèixer que “el cop ha estat dur, però no tirem la tovallola. Estic convençut que acabarem entre els tres primers”. Finalment, Fernando Cano va declarar que “estem fotuts però no enfonsats. El gol del Barça B ha vingut precedit d’una falta a José Ruiz i en possible fora de joc”.

Al no ser telemàtica la roda de premsa posterior al partit, Francisco García Pimienta, tècnic del Barça B, no va comparèixer davant dels mitjans de comunicació.

tracking