SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Tensió entre els candidats a la presidència del Barça en el primer debat emès

Laporta es va enfrontar amb Freixa i especialment amb Font al primer debat electoral || El projecte esportiu i el futur de Messi, punts principals

Joan Laporta, candidat a la presidència del Barcelona.

Joan Laporta, candidat a la presidència del Barcelona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer debat electoral entre els tres candidats a la presidència de Barcelona va evidenciar les seues diferències, especialment entre l’expresident Joan Laporta i Víctor Font, amb qui es va enfrontar pel projecte esportiu; i també amb Toni Freixa per les llistes d’espera de socis sense abonaments.

Durant 111 minuts, al primer debat entre els tres que va acollir Barça TV amb motiu del Congrés Mundial de Penyes –i que va resultar tens–, els aspirants van coincidir que el Barça no serà SAD, que els mandats han de reduir-se a quatre anys (sis en l’actualitat) i en la necessitat de l’Espai Barça (noves instal·lacions).

Ja al principi, es va veure una certa crispació entre Víctor Font i Joan Laporta, que es van enfrontar més vegades entre ells dos que no pas amb Toni Freixa, que va tenir una única topada amb Laporta, però va ser el candidat que es va mostrar menys feridor.

El punt discordant més fort va ser pel que fa als noms de la parcel·la esportiva. Quan Font va recriminar a Laporta que visqués del passat i del seu triplet, l’expresident va contestar: “Tant que dius que has treballat, ho deus haver fet malament. Tens un munt de desmentiments i rectificacions, nosaltres no anirem confonent el soci. Us han rectificat Xavi, Jordi Cruyff o Benaiges”, va apel·lar Laporta, que va afegir que els projectes “no es fan amb PowerPoint” i va ser el més ferm al parlar del futur de Messi. “Al Barça no hi ha temporades de transició. El primer que hem d’afrontar és la continuïtat de Leo Messi. Tot el que li vaig prometre ho he complert”, va afirmar.

“La valoració mèdica i les proves realitzades aquest matí han mostrat que el jugador del primer equip Pedri té un estirament muscular al soli de la cama esquerra”, van anunciar els serveis mèdics.

Pedri serà baixa unes dos setmanes per un estirament muscular

Pedro González 'Pedri' té un estirament muscular al soli de la cama esquerra, que va patir en la victòria de dissabte contra el Sevilla (0-2), segons va confirmar ahir el club blaugrana. Aquesta lesió el tindrà de baixa un mínim de dues setmanes. 

“La valoració mèdica i les proves realitzades aquest matí han mostrat que el jugador del primer equip Pedri té un estirament muscular al soli de la cama esquerra”, van anunciar els serveis mèdics.

El canari va ser substituït dissabte pel també membre del planter Ilaix als 71 minuts de partit. Aquest jugador es manté en dinàmica de primer equip a causa de la lesió de Pedri i ja no va viatjar ahir a Lleida per jugar amb el filial.

tracking