SEGRE

POLIESPORTIU CORONAVIRUS

Alleujament als clubs per l'increment d'aforaments

Des d'ahir es permet un 30% a l'interior i un 50% en piscines i exterior

Un grup de nens, ahir a les instal·lacions del Trèvol.

Un grup de nens, ahir a les instal·lacions del Trèvol.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“És una millora petita, però és una millora i s’ha notat perquè han vingut més usuaris”, explicava ahir Maria Campos, responsable del Trèvol, i valorava així la primera jornada, en què estava permès un increment d’aforament, el 30% en les activitats interiors i el 50% en les exteriors i a les piscines. “És un alleujament, ens permet passar de 6 persones 15 en les activitats dirigides i 40 entre les tres piscines que tenim. Espero que a poc a poc vagin afluixant les mesures”.

Pep Castarlenas, responsable d’Ekke, ho veu insuficient. “Quan no menges, et mors d’inanició. Si et donen un vas d’aigua i un tros de pa, ja menges, però continues fastiguejat perquè no t’alimentes bé. És millor que abans, per la qual cosa estem contents, però no és perfecte. Almenys podem passar de 6 a 24 persones a les sales grans”, afegia.

Josep Talavera, president del Club Natació Lleida, també celebrava l’augment d’aforament. “Passem de dos a tres persones per cada carril i els federats poden treballar cinc per carril. També permet que hi hagi més gent a les pistes de tenis i de pàdel amb l’augment al 50%”, va explicar.

El que coincideixen tots a lamentar és que encara no puguin utilitzar-se vestidors i dutxes, cosa que sí que poden fer els usuaris de les piscines. “No costa gens deixar que es dutxi la gent, quan no hi ha aglomeracions”, explica Talavera. “La gent que anava a treballar des del gimnàs no ve si no es pot dutxar”, afegeix Campos.

Un grup de nens, ahir a les instal·lacions del Trèvol.

Un grup de nens, ahir a les instal·lacions del Trèvol.MAGDALENA ALTISENT

tracking