SEGRE

DEPORTES

Koeman: “Cal jugar millor que dissabte per passar”

El Barça necessita remuntar avui un 2-0 al Sevilla per ser a la final de la Copa

El Barça confia en Messi, a la imatge durant l’entrenament de dilluns, per aconseguir la remuntada.

El Barça confia en Messi, a la imatge durant l’entrenament de dilluns, per aconseguir la remuntada.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona rep avui el Sevilla (21.00) al Camp Nou, en la tornada de les semifinals de la Copa del Rei, amb l’objectiu de remuntar el 2-0 advers de l’anada i oblidar les turbulències per la detenció de l’expresident Bartomeu. L’entrenador, Ronald Koeman, veu l’equip capacitat per aconseguir el pas a la final.

“Remuntar seria una injecció importantíssima de cara a aquesta temporada. Pensem que podem fer-ho, però cal demostrar-ho.

Després del resultat de l’altre dia tenim confiança de guanyar [ho va fer 0-2 a la Lliga dissabte a Sevilla], però cal saber que tenim un 2-0 en contra i hem de fer un partit millor que el de dissabte per poder passar. Però res és impossible”, va dir ahir.

Pensem que podem remuntar, però cal demostrar-ho

“És un resultat dolent per remuntar, però sí que hi ha opcions perquè hem demostrat que l’equip té molta gana i s’ha mentalitzat per fer coses bones. Necessitem més efectivitat, perquè creem més oportunitats que el rival. Demano més efectivitat i tenir la porteria a zero, que serà vital.”

Com a novetat, podria comptar amb Pedri, que ha tornat a entrenar-se després de lesionar-se dissabte. “Hi ha coses que gairebé ni es poden explicar. Em va sorprendre dilluns a la tarda, amb un entrenament individual gairebé sense molèsties. Aquest matí s’ha entrenat complet, sense problemes, i crec que pot estar a la llista”, va manifestar. Dubte és Ronald Araujo, que ni es va entrenar.

Va assegurar que l’equip està “lluitant per guanyar coses”. “El que compta és el camp, és el grup. És el millor lloc per estar per a mi, intentaré donar el màxim pel Barça, no sé si serà dos anys, un any o uns mesos més. En això no tinc influència, però sí que el Barça guanyi, i això és el millor per a l’entrenador”, va comentar sobre el seu futur a la banqueta.

“No em preocupa que parlin de Xavi, tinc contracte. Quan sapiguem qui serà el president, parlarem i m’ensenyarà el seu camí. I és per a la setmana vinent, no per ara, que té molta més importància el partit. Sabem que és l’última setmana i hi ha debats i surten noms, però no em preocupa”, va insistir el tècnic holandès.

El tècnic va estar “fotut” al conèixer les detencions

Ronald Koeman va reconèixer que va estar “fotut” quan va conèixer dilluns la notícia de la detenció de l’expresident. “Conec bé Bartomeu i també Òscar Grau. Em sap molt greu per ells, vaig tenir moments importants amb ells. Bartomeu per a mi sempre ha estat una persona excepcional.” Va admetre que “per a la imatge del club no és bo” i va recalcar que es manté aliè al procés electoral.

El Barça rebaixa el seu límit salarial en 35 M€

LaLiga va presentar ahir un recàlcul del límit salarial dels equips de Primera i Segona, una vegada tancat el mercat d’hivern, i el Barça és un dels clubs més afectats, ja que veu reduït el seu límit salarial en més de 35 milions. Al novembre el tenia en 382,7 milions d’euros i ara queda en 347,1 milions. A més, l’impacte de la pandèmia de coronavirus ha suposat una reducció d’ingressos de 2.013 milions d’euros entre tots els clubs de Primera i Segona.

Tebas espera la tornada del públic al maig

Javier Tebas, president de LaLiga, creu que el públic podrà tornar als estadis al maig. “Estem preparats, però queda passar el març i gran part de l’abril per tenir públic en els últims partits de la temporada”, va explicar.

97 intervencions correctes des del VAR (i 3 d'indegudes)

El Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) va informar ahir que el VAR ha tingut 100 intervencions des de principi de temporada, de les quals, segons aquest organisme, 97 van ser correctes i 3 d’indegudes, segons va informar el seu president, Carlos Velasco Carballo. Va explicar també que l’àrbitre segueix les recomanacions del VAR en un 94% dels casos i que aquest no va intervenir en 13 ocasions, en les quals sí que ho hauria d’haver fet.

El Femení torna avui a la Champions (16.45)

El Barça Femení, que entrena el balaguerí Lluís Cortés, torna avui la Champions per afrontar, a casa, el partit d’anada dels vuitens de final. L’equip rep el Fortuna Hjörring (16.45 / Esport3), campió de la Lliga danesa. “Cal aprofitar l’energia que ens dóna jugar al Johan Cruyff per aconseguir una bona renda”, va explicar ahir Cortés.

Tancament de la fase de grups en handbol

El Barça d’handbol, líder invicte del Grup B, tanca avui davant del Motor Zaporozhye ucraïnès (18.45 / Esport3) al Palau Blaugrana, la fase de grups de la Lliga de Campions, amb la mirada posada ja en la Copa del Rei, que comença divendres vinent.

tracking