SEGRE

BÀSQUET LLIGA LEB PLATA

El CB Pardinyes perd per una lesió Filip Knezevic

El montenegrí va ser operat ahir del menisc i no podrà jugar aquesta temporada

Filip Knezevic, durant un partit amb el CB Pardinyes.

Filip Knezevic, durant un partit amb el CB Pardinyes.CB PARDINYES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CB Pardinyes ha tornat a patir un contratemps i perd, per al que resta de temporada, l’interior montenegrí Filip Knecevic, que ahir va ser intervingut quirúrgicament a l’Hospital Vithas Montserrat.

El jugador presentava molèsties al menisc des del partit davant del CB Tarragona, per la qual cosa l’equip mèdic del club, juntament amb els professionals del centre mèdic Alomar i el mateix jugador, van prendre la decisió d’operar-lo, segons va explicar ahir el club. Knecevic estarà tres setmanes immobilitzat i haurà d’iniciar després la rehabilitació.

“La veritat és que la temporada està sent un horror”, explicava ahir l’entrenador, Gerard Encuentra, que fa un parell de setmanes es va quedar sense un altre dels seus jugadors, Zeke Moore, que en aquest cas va abandonar el club per motius personals. “I ara perdem un jugador que ens està aportant moltes coses”, afegia el tècnic lleidatà, que ha vist com les lesions han estat un dels problemes en una temporada tan atípica, motiu pel qual va tornar a les pistes Mendiburu, tècnic del club que ja s’havia retirat com a jugador.

El montenegrí ha estat una de les figures destacades a l’equip lleidatà, que és setè a la classificació del seu grup, amb un balanç de nou victòries i deu derrotes. Knezevic ha jugat una mitjana de 24,55 minuts per partit, amb una mitjana anotadora de 7,5 punts i 6 rebots per encontre.

“Almenys veurem si podem recuperar ben aviat Marc Rubín de Celis”, afegia Encuentra, amb referència al jugador que es va lesionar a començaments de temporada. “El club no pot fer més esforços per fitxar ningú. Patirem fins al final.”

tracking