SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Pau Torres compleix 200 partits amb l'Esportiu

És el jugador amb més encontres disputats en la història de l'actual Lleida || El segueix Pau Bosch, amb 182, i Álex Albístegui amb 134

Pau Torres ja ha complert 200 partits amb el Lleida Esportiu.

Pau Torres ja ha complert 200 partits amb el Lleida Esportiu.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pau Torres Riba (Capellades, 4-6-1987) va fer història amb el Lleida Esportiu diumenge passat. En el partit davant del Barcelona B al Camp d’Esports, el porter va complir els 200 partits amb el club, xifra a la qual no havia arribat encara cap futbolista. Pau Torres va arribar al Lleida l’estiu del 2012, el primer any de Toni Seligrat a la banqueta, i després de tres temporades i dos promocions d’ascens a Segona A disputades, va pujar amb l’Alabès a Primera i va passar, també, pel Valladolid i el Cartagena abans de tornar a Lleida el 2018. Des de la seua tornada, Torres ja acumula unes altres tres campanyes de blau.

Des del seu debut oficial el 26 d’agost del 2012 davant del Peña Sport, ha disputat 184 partits a Segona B, 8 de Copa del Rei i 8 de promoció d’ascens a Segona. Pau continua, doncs, engrandint la seua llegenda a l’Esportiu, on és el futbolista amb més encontres seguit del central de Fondarella Pau Bosch (182 partits), del basc Álex Albístegui (134), del binefarenc Carlos Barreda (131), del saragossà Jorge Miramón (127), ara a Primera amb el Llevant, i de Molo (116). De l’actual plantilla, el seu màxim perseguidor és Marc Martínez (86).

L’RFEF, per la seua part, ha ajornat l’última jornada de la Lliga Juvenil de Divisió d’Honor fins que es juguin tots els duels ajornats.

tracking