SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

“Depenem de nosaltres”

L'AEM disputarà el 'play-off' per l'ascens a la màxima categoria si guanya diumenge al Seagull || Lamesa destaca que el club lluita pel Top-3 català

Roger Lamesa, Vanesa Núñez ‘Pixu’ i Núria Dopico, ahir a l’AEM.

Roger Lamesa, Vanesa Núñez ‘Pixu’ i Núria Dopico, ahir a l’AEM.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit que AEM i Seagull jugaran aquest diumenge al municipal Recasens (12.00) no és només el matx final de la primera fase de la Lliga de Segona divisió femenina. És una final. L’AEM acabarà quart i disputarà el play-off d’ascens a la màxima categoria del futbol femení si derrota l’equip de Badalona. “És el partit que resumeix la temporada”, explicava ahir Vanesa Núñez Pixu, una de les capitanes de l’equip. “Llàstima que no hi hagi públic en un partit com aquest”, afegeix Núria Dopico, també capitana, mentre que el tècnic, Roger Lamesa, assegura que “cal valorar molt que hàgim arribat a l’última jornada depenent de nosaltres”.

L’AEM arriba cinquè a aquest últim duel mentre que el Seagull, quart, en té prou amb un empat per conservar la plaça i jugar el play-off. “El Seagull no vindrà a buscar l’empat”, assenyala Lamesa. “La seua proposta de futbol és d’un joc d’atac i valent. Sortirà a buscar el gol perquè sap que al nostre camp se li pot complicar el partit”, assenyala.

Núria Dopico creu que el fet que en tinguin prou amb l’empat resta pressió a l’AEM, perquè “elles són les que ara estan classificades. Nosaltres no tenim res a perdre i sí molt a guanyar”. Pixu discrepa. “Sí que tenim pressió. És cert que elles tenen més a perdre, però nosaltres volem acabar entre les quatre primeres i juguem a casa. Estem més pressionades que elles”, afegeix.

Estar amb els més grans diu molt d'un club humil com l'AEM

Pixu recorda que acabar entre les quatre primeres era l’objectiu inicial i “ara depenem de nosaltres”. “Estar amb els clubs més grans d’Espanya diu molt d’un club humil com l’AEM”, destaca.

Lamesa també valora el salt que ha fet l’AEM durant aquests últims anys. “A Catalunya en futbol femení hi ha per sobre Barça i Espanyol. Després estava el Seagull, que han fet tres play-offs en quatre anys. I darrere venen bastants clubs. Ara estem en el Top-4 i juguem diumenge per estar en el Top-3. Hem competit contra tots i no ens hem arrugat davant de ningú”.

tracking