SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Està fora de lloc que el Lleida ens denunciés”

Joan Oriol, ara al Nàstic, lamenta veure's amb el seu exclub als tribunals

Joan Oriol, durant un partit quan defensava la samarreta del Lleida.

Joan Oriol, durant un partit quan defensava la samarreta del Lleida.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida visita diumenge el Nàstic, club que compta amb diversos exblaus a les seues files, com ara el tècnic Toni Seligrat i el seu segon, Joma, a banda de futbolistes com Joan Oriol, Pedro Martín i Trilles. Per a Joan Oriol “serà un partit especial, em fa il·lusió. Vaig estar dos anys molt a gust i sempre vaig tenir l’afecte de l’afició”.

Admet que va estar a prop de continuar, però va acabar fitxant pel Nàstic perquè “hi havia coses que no m’agradaven i veia que no canviarien. Passaven coses extraesportives cada dia i un jugador el que vol és tranquil·litat i dedicar-se només a entrenar-se i jugar”.

“Ara tenim un judici pendent perquè el club ens va demandar als que vam marxar, i ens reclama 150.000 euros de clàusula de rescissió. Jo mai havia vist una cosa així i penso que no va ser una bona actuació per la seua part. Després els que surten del club mai en parlen bé”, afegeix.

“Com que hi havia un ERTO, en acabar el nostre contracte ens van privar de negociar amb un altre club, ens van privar del dret de qualsevol treballador de triar on treballar. Ens deien que els nostres contractes continuaven vigents quan l’Espanyola havia donat la temporada per acabada i, per tant, érem lliures de negociar amb un altre club. No vam poder firmar abans amb els nostres clubs. És una cosa que trobo que està fora de lloc, que el Lleida ens denunciés, és humiliant i patètic. Així que hi haurà judici i, per desgràcia, ens veurem als tribunals. M’esperava una altra sortida del club”, afegia.

D’altra banda, el Juvenil del Lleida s’ha tornat a entrenar després d’estar confinat i ja prepara els pròxims partits.

L’RFEF “avança” en el disseny de la nova Segona divisió B

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) “avança” en el disseny de la nova Segona B, que es dirà Primera Divisió RFEF, amb l’objectiu de “donar més emoció a l’espectacle del futbol en categories no professionals”. El Comitè de la nova categoria, que començarà la 2021-21, es va reunir ahir per continuar donant-hi forma. Es van tancant “aspectes com les bases de competició. S’han analitzat aspectes audiovisuals, de màrqueting, jurídics, infraestructures imprescindibles...”, va indicar l’RFEF.

tracking