SEGRE

DEPORTES

Laporta, el preferit a Lleida

Un sondeig de SEGRE entre presidents de les penyes el donen com a favorit davant de Font i l'opció de Freixa és irrellevant || Crítica unànime a la gestió de Bartomeu, que veuen nefast

Joan Laporta i Víctor Font, els dos favorits a les eleccions.

Joan Laporta i Víctor Font, els dos favorits a les eleccions.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les penyes barcelonistes lleidatanes són majoritàriament partidàries que el nou president sigui Joan Laporta en les eleccions d’aquest diumenge, malgrat que també donen opcions a Víctor Font i és irrellevant en aquesta demarcació el tercer candidat, Toni Freixa, segons un sondeig efectuat per SEGRE entre presidents i representants d’aquestes agrupacions. Quant a la gestió de l’anterior president Josep Maria Bartomeu i la seua junta directiva, hi ha una coincidència gairebé unànime que ha estat dolenta i fins i tot alguns l’assenyalen com el pitjor de la història, inclòs Joan Gaspart, que fins ara carregava amb aquesta mala fama.

Alguns dels enquestats demanen la presumpció d’innocència de Bartomeu i l’expresident de la PB Alta Ribagorça Ramon Abad creu que “ha estat manipulat per [Jaume] Masferrer [directiu i assessor de l’expresident barcelonista]. La gestió esportiva ha estat molt dolenta i això ha repercutit en la situació econòmica”.

Quant al confinament comarcal, que impedirà votar a alguns socis, la majoria d’enquestats creuen que haurien d’haver permès saltar-lo, però lloen alhora les facilitats donades per la junta gestora del club per votar per correu.

«No tinc preferència per cap candidat. El que surti elegit serà el meu president, però les eleccions ja haurien d’haver-se fet fa mesos. Del Barçagate la meua opinió és que qui la fa la paga, però és una llàstima que el Barça en surt sempre malparat i escatxigat. No comprenc el perquè en segons quins actes com mítings polítics sí que es pot saltar el confinament i per a això no.»

Les eleccions a la presidència del FC Barcelona mobilitzaran un total de 1.986 persones durant tota la jornada electoral, segons va informar ahir el club. 87.479 socis estan cridats a les urnes sobre un cens electoral de 110.290, ja que per correu van votar 22.811. Del total del cens, 78.987 tenen la seu al Camp Nou i el Palau Blaugrana. A Lleida tenen dret a votar 1.264 socis en dues meses, totes a la delegació de la Federació Catalana de Futbol, i a Andorra 705 socis en dues meses.

Piqué pateix un esquinç al lligament del genoll

Gerard Piqué, que va acabar lesionat en la tornada de les semifinals de Copa del Rei davant del Sevilla, només pateix un esquinç del lligament lateral intern del genoll dret, encara que podria estar un parell de setmanes de baixa.

Segons van informar els serveis mèdics del club, el jugador, autor del 2-0 que va portar el partit a la pròrroga, es va sotmetre ahir a diverses proves mèdiques que van confirmar que la lesió no és greu.

Piqué es va lesionar sol, durant la segona part de la prolongació, al genoll dret, la mateixa que l’ha tingut tres mesos de baixa, i es temia que el central s’hagués trencat de nou els lligaments.

Aquesta nova lesió, que el tindrà les properes setmanes de baixa, li impedirà disputar el partit de Lliga de demà contra l’Osasuna i el de la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions de dimecres contra el PSG.

Joan Laporta i Víctor Font, els dos favorits a les eleccions.

Joan Laporta i Víctor Font, els dos favorits a les eleccions.EFE

tracking