SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Nou ajornament: La Covid obliga al Força Lleida a aplaçar el partit contra el Girona

El derbi del Força Lleida contra el Girona no es jugarà diumenge, ja que diversos jugadors segueixen aïllats || La plantilla no s'ha pogut entrenar des del dia 19

L’últim partit del Força Lleida va ser el 12 de febrer a Madrid.

L’últim partit del Força Lleida va ser el 12 de febrer a Madrid.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El derbi entre ICG Força Lleida i Girona previst per diumenge (12.30) no es disputarà a causa que diversos integrants de la plantilla de Gustavo Aranzana continuen confinats als seus domicilis des del 20 de febrer i amb símptomes compatibles amb la Covid. De fet, la plantilla no ha pogut exercitar-se en grup des de fa dues setmanes i només aquells jugadors que es troben en una bona condició física han pogut entrenar-se, malgrat que de forma individual.

El matx davant del Girona és el corresponent a l'última jornada de la primera fase de la LEB Or i és el tercer que no es disputarà en la data marcada per la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) arran del brot de Covid detectat al primer equip el 26 de febrer, amb fins a 8 casos positius entre jugadors i cos tècnic. Aquesta situació va provocar l'ajornament immediat, per tercera vegada des de principi de temporada, del partit davant del Canoe, previst per dimecres passat al Barris Nord, així com del duel de diumenge 28 de febrer a la pista de l'Osca, que ja havia estat posposat al conèixer-se el primer positiu a la plantilla lleidatana.

El brot de Covid al Força Lleida fins i tot va provocar l'ajornament de la primera jornada de la segona fase de la competició, que començarà entre els dies 19 i 21.

D'aquesta forma, està previst que una vegada que la plantilla lleidatana hagi superat aquesta situació, es puguin establir les dates per als tres partits pendents (Canoe i Girona al Barris Nord i la visita a la pista del Peñas Osca).

Els manxecs tenen un balanç de 9-8, pel 8-7 de l'equip de Gustavo Aranzana, però els empats que impliquen l'Almansa sempre perjudiquen el Força Lleida per l'average.

Els manxecs es van imposar en els dos duels (62-67 a Lleida i 80-71 a Almansa).

La fase d’ascens passa per guanyar els tres partits pendents

Després dels resultats de dimecres en dos dels partits pendents del grup B, les opcions del Força Lleida de disputar la fase d’ascens es limiten a guanyar els tres encontres que li resten per jugar (Real Canoe, Peñas Osca i Girona) o sumar una victòria més que l’Almansa, que diumenge rep l’Osca.

tracking