SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Cita olímpica a la Seu

Segona competició de la Copa d'Espanya, amb Vilarrubla, Chourraut, Elosegi i Llorente || Hi participen 15 categories

Saúl Craviotto, al capdavant de la primera prova del K4 olímpic, amb Garrote, Arévalo i Toro.

Saúl Craviotto, al capdavant de la primera prova del K4 olímpic, amb Garrote, Arévalo i Toro.RFEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc Olímpic acull durant el cap de setmana la segona prova de la Copa d’Espanya d’eslàlom, en la qual participaran 215 palistes en 15 categories. Entre ells hi haurà els quatre membres de l’equip estatal que anirà als Jocs Olímpics de Tòquio: la lleidatana Núria Vilarrubla i Ander Elosegi competiran en C1, mentre que Maialen Chourraut i David Llorente ho faran en K1.

El coordinador tècnic de l’equip espanyol d’eslàlom, el també lleidatà Guillermo Díez-Canedo, va destacar l’al·licient que suposa veure competir tots els olímpics per primer cop des de fa mesos. El tècnic va recordar que la campiona olímpica a Rio 2016, Maialen Chourraut, es va estrenar fa dos setmanes a la primera cita de Mondariz, encara que aquesta serà la primera vegada que competeixen els quatre, tenint en compte que Llorente és dubte per unes molèsties.

També estaran en competició les dos embarcacions reserva olímpiques, Joan Crespo i Klara Olazabal. “Serà un cap de setmana amb molt piragüisme, moltes portes, moltes onades i molta emoció, com sempre”, va assegurar Díez-Canedo.

A part dels olímpics, el gran al·licient serà veure en acció les millors promeses de l’eslàlom lleidatà, amb la presència de palistes del Cadí Canoe Kayak, Mig Segre, AE Pallars i Baix Cinca..

Primera prova del K4 olímpic amb Craviotto Les proves per tancar la tripulació del K4 500 que buscarà el podi als Jocs Olímpics van començar ahir a Trasona, amb la primera de les sis tirades amb una embarcació integrada pel lleidatà Saúl Craviotto, Carlos Garrote, Carlos Arévalo i Cristian Toro. Craviotto té assegurada la plaça en una embarcació a què també aspiren Rodrigo Germade i Marcus Walz.

tracking