SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Remuntar al Sevilla ens ha donat molta moral”

El Barça visita avui l'Osasuna (21.00) i Koeman diu que veu el vestidor “unit”

Pedri, durant l’entrenament d’ahir, amb Messi mirant-lo.

Pedri, durant l’entrenament d’ahir, amb Messi mirant-lo.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona visita avui l’Osasuna (21.00) amb l’objectiu de sumar tres punts que el mantinguin en la lluita pel títol de Lliga, en un partit que li arriba després de la injecció de moral per la remuntada davant del Sevilla que l’ha posat a la final de la Copa i abans del decisiu duel contra el PSG, al qual ha de remuntar un 1-4 si vol seguir a la Champions.

Ronald Koeman va dir ahir que nota en l’ambient blaugrana que l’afició dona suport a l’equip. “Remuntar al Sevilla ens ha donat molta moral. Ja es nota pel carrer que la gent està contenta i torna a estar amb l’equip. Hem treballat molt per tenir aquesta connexió amb l’afició. És important tenir-la. Tant de bo aviat l’estadi estigui ple”, va explicar.

Els blaugranes tornen a la Lliga després de plantar-se a la final de la Copa i abans de mesurar-se al PSG

Koeman va assegurar que el té “orgullós” l’ambient que hi ha a l’equip. “Amb els canvis fets, l’equip creu en si mateix. Quan vaig veure l’equip celebrar els gols, i després del partit celebrar-ho tots junts, fins i tot els suplents, va ser molt important. El més important per a mi, que un vestidor estigui unit. És un senyal que em va agradar molt”, va reconèixer.

Sobre el derbi entre el líder Atlètic i el Madrid va dir: “És veritat que és un partit molt important, perquè diumenge hi ha partit entre l’Atlètic i Reial Madrid, i un dels dos o els dos perdran punts. El més important és que guanyem, davant d’un rival fort a casa seua”, va avisar. “Primer, està el nostre partit. Nosaltres hem de guanyar. Després, el millor resultat sempre és que l’equip que és a dalt, perdi punts”.

Sobre el seu futur va afirmar: “No ho sé [si s’ha guanyat seguir], no està a les meues mans. Però sé que tinc un any més de contracte. I parlarem amb el nou president. No m’interessa, ni em molesto per noms com el de Xavi o d’altres. Vindrà un nou president, que decidirà, i nosaltres parlarem.” “Estic fart de contestar aquestes preguntes des de fa temps. Veurem què passarà”, va etzibar.

Pjanic, novetat a la llista de convocats El centrecampista Miralem Pjanic és la principal novetat ean la llista de convocats davant de l’Osasuna, en la qual no hi ha per lesió Piqué ni Araujo, a banda de Sergi Roberto, Coutinho i Ansu Fati. Dembélé també està convocat.

Samarreta especial pel Dia de la Dona Tant l’equip masculí com el femení lluiran avui en els moments previs als seus partits una samarreta especial amb motiu del Dia de la Dona, en la qual hi haurà la frase “What makes you different?” i un braçalet lila durant el partit.

Joan Laporta serà el primer a votar El club va sortejar ahir l’ordre de votació dels candidats i tots votaran a la mesa 17, al Camp Nou. Joan Laporta serà el primer i votarà a les 10.00 hores. A les 10.45 ho farà Toni Freixa i a les 11.15 serà el torn de Víctor Font.

Tancament de la campanya electoral amb un debat a TV3 Els tres candidats a la presidència del FC Barcelona, Víctor Font, Joan Laporta i Toni Freixa, van posar ahir punt final a la campanya electoral, amb un debat a TV3 i Catalunya Ràdio, en el qual van exposar per última vegada en públic els seus arguments perquè els socis del Barcelona els votin demà. La continuïtat de Messi i l’Espai Barça van ser alguns dels temes que es van tractar durant el debat.

L’Espanyol empata amb l’Oviedo (1-1) L’Espanyol es va deixar dos punts (1-1) en el seu duel davant de l’Oviedo, que obria la jornada 28 de Segona divisió, després que els asturians aprofitessin la primerenca expulsió de Dídac Vila. En partit de Primera, el València es va emportar la victòria en el derbi contra el Vila-real (2-1), gràcies a un gol marcat per Gonzalo Guedes en el temps afegit.

Pedri, durant l’entrenament d’ahir, amb Messi mirant-lo.

Pedri, durant l’entrenament d’ahir, amb Messi mirant-lo.FC BARCELONA.CAT

tracking