SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Temo que hi hagi seqüeles”

Aranzana està preocupat per l'estat físic dels jugadors del Força Lleida que superin la Covid || “El més important és la salut, perquè ha estat greu”

Gustavo Aranzana, a l’últim partit del Força Lleida.

Gustavo Aranzana, a l’últim partit del Força Lleida.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gustavo Aranzana, tècnic de l’ICG Força Lleida, està molt preocupat per les seqüeles que pot deixar el brot de Covid a la plantilla i ahir va assegurar que “el més important és la salut de tots, perquè el que ens ha passat és greu”.

Confinat com la resta del primer equip, l’entrenador va manifestar que “l’únic que em preocupa és que els meus jugadors surtin sense cap seqüela física. No em preocupen els partits. El més important és la salut de tots, perquè això ha estat greu. Assumim que hem de fer un esforç terrible per sortir d’aquesta, però espero que el grup romangui unit i que sortim més forts per poder competir els tres partits”, va assenyalar a Lleida Televisió.

“A poc a poc es van recuperant, encara que tots continuem confinats. Els jugadors segueixen treballant a casa seua. Els que han tingut més problemes van millorant pel que fa al tema de la febre, problemes gàstrics i tos. Esperem que això es vagi acabant. Però està sent dur i ja no és només quan acabarem el confinament. Estem preocupats per les seqüeles que pugui tenir quan tornin a la feina”, va afegir el tècnic de l’ICG Força Lleida.

El brot de Covid, detectat el 26 de febrer amb fins a vuit casos positius entre jugadors i cos tècnic, ha provocat l’ajornament dels tres partits que encara té pendents el conjunt lleidatà.

“Era evident que calia ajornar els partits, era lògic. Podia passar i ha pres una bona decisió. Sé que hem de jugar tres partits en poc espai de temps i és una cosa que assumim. Espero que aquestes seqüeles siguin mínimes. Cal ser positius i pensar que el grup serà dur i que tindrà confiança a l’hora de tornar a competir”, va afegir Aranzana.

tracking