Al Mollerussa li falta rodatge

Va acusar més que el Sant Just la falta de competició durant tants mesos, ja que els locals venien de jugar la passada jornada i també amistosos || Els del Pla d'Urgell van anar de més a menys

Un jugador del Mollerussa protegeix la pilota davant l’assetjament d’un defensa del Sant Just.ÁREA 11

Triomf de l’Atlètic Sant Just en un partit en què va començar millor el Mollerussa davant d’un rival que va anar de menys a més. A la segona part van arribar els gols, els tres primers dels locals a càrrec de Jan, que va fer un doblet, i Monsó, de penal. Al final el gol de l’honor de l’equip de la capital del Pla d’Urgell el va aconseguir Izan en un error entre un defensa i el porter

Nacho

Berché.

El Mollerussa va entrar molt bé en el matx amb una gran pressió alta i disposant de bones ocasions per poder haver-se avançat en el marcador.

El conjunt del Pla d’Urgell, segon a la Lliga a l’espera que es completi avui la jornada, va notar que el seu rival estava una mica més rodat, ja que havia pogut disputar algun partit amistós i també va poder jugar la passada jornada en la represa de la Lliga.

El Mollerussa, en canvi, va reprendre ahir el campionat, després de no haver pogut jugar davant del Tàrrega al rebutjar l’equip de l’Urgell competir en les actuals condicions.

Conscient d’aquesta diferència en la preparació, el tècnic lleidatà Josep Maria Turull havia alliçonat els seus jugadors perquè busquessin amb afany el gol en els primers minuts. Després d’una primera fase netament de domini i ocasions lleidatanes es va passar a una altra en la qual el Sant Just va apretar més.

No obstant, al tall del descans, l’equip de Turull va protagonitzar diverses accions que podien haver-li donat avantatge en el marcador. Però no va ser així i els dos equips van anar als vestidors amb el 0-0 inicial i les espases en alt.

En l’inici de la segona part, quan semblava que estava millor el Mollerussa, una pèrdua de pilota va propiciar que en una transició ràpida els locals es posessin al davant en el marcador. A partir de llavors sí que és cert que ja li va costar més al Mollerussa estirar-se cap a l’àrea rival.

El Sant Just es va col·locar després amb un 2-0, gràcies a un penal, que semblava ja un marcador insalvable per al Mollerussa pel que s’estava veient al terreny de joc. Res a veure sens dubte amb els primers minuts del partit o en els compassos finals de la primera meitat. Els locals, ja amb tot a favor, van aconseguir el 3-0 que semblava un marcador massa voluminós per a un Mollerussa que va escurçar distàncies i li va sobrar la segona part.

“La clau era que ens avancéssim en el marcador” El tècnic del Mollerussa, Josep Maria Turull, va assenyalar després del partit que “hem començat bé perquè sabíem que ells estan més rodats i amb una pressió alta i intensa hem buscat avançar-nos en el marcador. Això s’ha notat després perquè el Sant Just ve de jugar la passada jornada i ha disputat amistosos. En canvi, nosaltres amb prou feines hem pogut fer uns entrenaments”. Turull va reconèixer que “l’1-0 en una pèrdua nostra ens ha fet molt de mal perquè fins llavors estàvem bé. Després amb el 2-0, en un un penal tonto, ja ha estat massa per a nosaltres”.

El Borges entra avui en joc visitant el Martorell El Borges que dirigeix Manel Cazorla visitarà avui el Martorell (12.00) en un partit en el qual els de les Garrigues esperen obtenir tres punts que els rellancin a la taula. Ara mateix, el Borges és quart a la classificació amb 4 punts i dos partits disputats. No coneix la derrota. En canvi, el Martorell, que també ha jugat dos encontres, té zero punts en el seu caseller ja que va perdre els dos.